Vanavond zal om 20u de Christian Dior Cruise 2019 Show plaatsvinden in de prachtige stallen van het Domein van Chantilly. Ontwerpster Maria Grazia Chiuri zorgt met haar designs voor een reis doorheen de tijd en geschiedenis.

Koninklijke elegantie

Het Domein van Chantilly in Frankrijk is een architecturaal pareltje uit de 18e eeuw, speciaal gebouwd voor prins Condé, Louis-Henri de Bourbon de zevende. Deze koninklijke setting is de ideale locatie voor een label als Dior. Al sinds het begin is er dan ook een link tussen Christian Dior en zijn opvolgers met het domein.

Verschillende ontwerpen droegen immers de naam ‘Chantilly’, waaronder een avondjurk uit Christian Dior’s tweede collectie, voor de herfst van 1947. De couturier bracht bovendien een hommage aan het symbool van franse elegantie en “art de vivre” tijdens zijn laatste collectie voor de herfst-winter van 1957. Een voorsmaakje van deze luxueuze avond:

Bekijk hier de livestream

Zet je om 20u schrap om als eerste de volledige Dior Cruise 2019 collectie te bekijken. Wist je trouwens dat je Dior tegenwoordig ook online kan shoppen? De Cruise 2019 collectie zal pas verkocht worden vanaf mid-oktober 2018, maar momenteel is de Spring-Summer 2018 collectie al online beschikbaar. Inslaan!

Kledingtips voor het voorjaar