Dutch love op de cover van de Nederlandse Vogue deze maand. Topmodellen Doutzen Kroes en Lara Stone werden uitgenodigd op het vijfde verjaarsfeestje en trokken hun mooiste kostuum aan. Zet daar maar gerust ‘adams-‘ voor.

 

Wil je ook poedelnaakt door het leven flaneren à la Doutzen? Start dan even met deze work-out, waarmee ze haar killerbody behoudt.

Dutch in love

De Peruaanse modefotograaf Mario Testino strikte het Nederlandse duo voor het aprilnummer. Poedelnaakt, met een (hup, hup, Holland) oranje tint erover. Vogue’s Big Birthday Issue is dus heter dan heet deze maand en jup, we dutch love it.

“Ik heb Lara naakt samen met Doutzen gefotografeerd. Lara heeft geweldige borsten en Doutzen een geweldige kont, perfect samen. En over het zoenen met elkaar deden ze niet moeilijk. Ze durven het ook, omdat ze weten dat ik ze er altijd geweldig laat uitzien,” zei Mario Testino na de shoot. Terwijl hij in Amsterdam verbleef, fotografeerde hij ook meteen Imaan Hammam, Luna Bijl, Marjan Jonkman en Daphne Groeneveld voor Vogue. Ook hoofdredactrice Karin Swerink is enthousiast over Vogue’s Big Birthday Issue: “Het aprilnummer is een ode aan Amsterdam, een ode aan onze eigen topmodellen, codewoord Dutch Love.”

Meer lezen over prachtige vrouwen? Lees er alles over in het grote modenummer van Feeling (vanaf 15/02 in de winkel). Feeling is deze maand ook verkrijgbaar in pakket met Vogue – Belgische editie. Mis ‘m niet!

Looks à la Doutzen? Check het menu van een topmodel