Dinsdagavond werd l’école des Beaux Arts de Paris hét decor voor het tiende defilé van Etam. En het was niet zomaar een lingerieshow, het werd een fantastische avond die je live kon volgen op onze website. Marie Honnay, modejournaliste bij onze franstalige collega’s, was erbij en geeft je hier een verleidelijke best of.

Etam x Fashion Weeks Paris: 4 hoogtepunten

De sterren maakten de show

Etam koos er zoals elk jaar voor om heel wat artiesten uit te nodigen op de catwalk. Tijdens de slotshow kwam rapper Joey Starr op het toneel met zijn versie van de #frenchliberte, waar het tijdens de show om ging. Het lingeriemerk wil namelijk meer dan ooit focussen op haar Franse sexyness, elegantie én vrijheid. Een explosieve show die je kan terugzien op de site van Etam.

Feeling-model tussen de mannequins

Tussen de razendknappe mannequins die de catwalk nòg verleidelijker maakten, spotten we een Belgisch model, Joy Van der Eecken die je misschien wel kent van haar campagnes bij Maison Lejaby of… deze prachtige juni-cover van Feeling.

Erg verleidelijke collectie

De show was dé ideale gelegenheid om Minuit Paris te ontdekken, een capsulecollectie die geïnspireerd is op bondage, een échte ommezwaai dus voor het label. Ontwikkeld in hun onderzoeksplekje Etam de Lille, is het een hommage aan de vrijheid van lichaam en geest met strikjes, transparante stoffen en verleidelijke riemen. De collectie is beschikbaar in hun e-shop.

Body in de kijker

Een stuk om te onthouden? De body, die vooral leuk is om te dragen tijdens koude winterdagen (en waarvan niet alleen jij het heet zal krijgen ;-)). Onze lieveling is dit sexy model uit tulle (€ 105) die je sinds het einde van de show online kon shoppen. Vanaf oktober shop je de volledige capsulecollectie ook in de Etam-boetieks.

Meer gloednieuwe collecties