Emma Watson (26) transformeerde zich de laatste jaren van populair kindsterretje naar invloedrijke leading lady. Toen Hermelien, binnenkort Belle. En of die rol haar op het lijf is geschreven. De actrice wordt alleen maar knapper met de jaren, en durft steeds meer van zichzelf bloot te geven. Mag je best letterlijk nemen. And we like.

Bekijk hier hoe topmodel Gigi Hadid uit de kleren ging voor een reclamecampagne van Versace.

Rebelse Belle

Als U.N. Ambassadeur bewijst Emma Watson dat ze, naast een fantastische actrice, ook een geëngageerde dame in zich draagt. En nu ze één van Disneys mooiste prinsessen naar een vampniveau tilt, lijkt haar sprookjesleven mooi op punt.

De promotour van Beauty and the Beast (een live-action musical die uitkomt in maart) is volop aan de gang, en Emma Watson verschijnt in de ene show-stopping jurk na de andere. Op de première van de film in Shanghai droeg ze een prachtige capejurk van Elie Saab, terwijl ze voor Londen een iets gewaagder off-the-shoulder baljurk van Emilia Wickstead uitkoos.

Victorian Angel

Maar dé topper der toppers van het moment is deze coverlook van Vanity Fair. Voor het eerst showt ze haar borsten (of toch bijna) in een prachtig Victoriaans ensemble. Zo zagen we je nog nooit, Emma. Meer van dit, als het kan!

Meer streepjes naakt