Home Mode Weekday opent binnenkort de deuren in Antwerpen

Weekday opent binnenkort de deuren in Antwerpen

Weekday opent binnenkort de deuren in Antwerpen

Ladies zet je schrap want 18 november wordt een dag om jezelf eens flink in de watten te leggen. De Zweedse modegroep H&M zal op die langverwachte dag namelijk de Antwerpse fashionscene met hun vierde kindje Weekday laten kennismaken. De place to be? De trendsettende Kammenstraat nummer 36-38. Een plek die perfect bij het streetstyle label past.

We love weekday

Weekday Jeans AW16 campaign is out! Link in bio. #weekdayjeans

A post shared by WEEKDAY (@weekday_stores) on

Na het succesverhaal van & Other stories, Cos en uiteraard H&M zelf, kunnen we binnenkort onze centjes spenderen aan de moderne en minimalistische items van Weekday. De stijl is er iets sportiever, maar nog steeds heerlijk Scandinavisch. Geen drukke en felle prints, wel kledingstukken met strakke lijnen en een ingetogen kleurenpalet. Naast hun eigen label kan je er ook als een blok vallen voor de stukken van merken als Cheap Monday, Dr. Martens, Vans en Back.

De klassieker van Vans en Dr. Martens werden trouwen ook onder handen genomen door Marni in een limited edition samenwerking met Zalando. Check het verrassende resultaat hier. 

Dat het Zweedse modebedrijf hun pijlers op ons Belgenlandje heeft gericht, blijkt geen toeval te zijn. “Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten. Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen”, klinkt het bij David Thorewik, Managing Director Weekday.

Meer modenieuwtjes?