Clio Goldbrenner bestaat tien jaar (hoera!) en viert dat dit weekend met een pop-up VIP sale in Maasmechelen Village. Van 29 april tot en met 2 mei kan je het Belgische lederwarenlabel scoren aan een verrassend interessante prijs. Wij zijn al weg!

Exclusieve VIP sale

Sinds 2011 ontwerpt Clio Goldbrenner vanuit haar atelier in Brussel de mooiste collecties lederen tassen en accessoires. Het gebruik van verrassende, kwaliteitsvolle materialen resulteert keer op keer in accessoires met hedendaagse kleuren en elegante, tijdloze vormen.

Van 29 april tot en met 2 mei kan je haar iconische stuks ook shoppen in Maasmechelen Village tijdens een exclusieve VIP sale in Le Salon. In deze luxueuze ruimte in het hart van Maasmechelen Village organiseren Belgische en internationale modehuizen regelmatig exclusieve sample sales. In 2021 kregen onder andere het Belgische schoenenlabel Morobé en dé Christian Louboutin er een plekje.

Altijd al één van haar tasjes met typisch maaswerk-logo willen strikken? Dit is je kans! Boek hier snel je afspraak want dit wil je heus niet missen. Bovendien is dit hét ideale moment om de ‘Village’ te herontdekken en om samen met je bubbel wat tijd door te brengen in een veilige omgeving. Go!

Benieuwd naar de zomertrends?