Altijd al willen weten welke kleuren je doen stralen en heropleven? Daar is een simpele methode voor: je hoeft enkel te ontdekken tot welk kleurtype je behoort en de rest is simpele logica. Je eigen kleurtype bepalen? Ontdek het hieronder!

De vier seizoenen

Het is niet zo evident om te weten welke kleuren je goed staan en je doen stralen, maar er bestaat een eenvoudige trucje voor: dat van de vier seizoenen. Deze analyse houdt rekening met de ondertoon van je huid, je oogkleur en je haarkleur. Zo kom je terecht in de lente, zomer, herfst of winter categorie waarbij telkens bepaalde tinten horen. Door kleding, accessoires en make-up te dragen die afgestemd zijn op jouw kleurtype, komt je huidskleur het mooist uit.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer mode en trends voor de lente/zomer:

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

Meer lezen over mode en trends:

Openingsbeeld: Getty Images.