Hoewel we voor de zomer vooral grote statement oorbellen voorspellen, blijft op een normale werkdag een fijn juweeltje het handigst. Deze gouden mini’s kan je dag én nacht dragen, zélfs onder de douche. Zo licht dat je ze zelf niet opmerkt, terwijl anderen zich afvragen waar je ze vandaan hebt. Onze favorietjes:

15 x mini-juweeltjes

Stacy Ketting in Vermeil

Poëtisch en 100% Belgische juweeltje (LeaRose, € 65).

18k gouden ringetje met witte diamant

Wouters & Hendrix zet het voorjaar in met een prachtige collectie verlovingsringen maar ook als je geen trouwplannen hebt, is deze een bijzondere catch (Wouters & Hendrix, € 350).

Eagle oorbelletjes

Deze gouden 14mm hoops hebben een hangertje in de vorm van een adelaar. Aan de staart van de adelaar is een rond zwart zirconia steentje bevestigd (Eline Rosina, € 27,50).

Gouden maan-armbandje

Ook voor de Belgische Naiomy blijven natuurelementen een grote inspiratiebron. Blikvanger in de nieuwste collectie is de reeks met sikkelvormige maan-applicaties. De maantjes zorgen voor een dromerig accent op oorhangers, aan een halsketting, ring of bij dit elegante armbandje (Naiomy Moments, € 65).

Essentielle set van armbandjes

De sieradencollectie van het Nederlandse Cluse wordt uitgebreid met oorbellen, enkelbandjes en ringen. De gehele collectie bestaat nu uit armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en enkelbandjes in drie verschillende stijlen: ‘Essentielle’, ‘Idyll’, en ‘Amourette’ (Cluse, € 44,95).

Idylle ring met lauwertak

Belgische juwelenontwerpster Vanessa Tugendhaft creëerde voor de Victory collectie een ring met lauwertak waarvan de 7 blaadjes versierd zijn met diamantjes (Vanessa Tugendhaft, € 385).

Essentielle anklet met bolletjes

De sieradencollectie van het Nederlandse Cluse wordt uitgebreid met oorbellen, enkelbandjes en ringen. De gehele collectie bestaat nu uit armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en enkelbandjes in drie verschillende stijlen: ‘Essentielle’, ‘Idyll’, en ‘Amourette’ (Cluse, € 49,95).

Queen Bee hangertje

Ze zijn prachtig, de Bee Mine juwelen in PANDORA Shine (een nieuw kostbaar materiaal in 18k goud omhuld sterling zilver, waardoor het best betaalbaar blijft). Met zoemende bijen als inspiratie, zijn de juweeltjes in glanzende honingtinten versierd met zwarte en gele geglazuurde strepen. Dit bijenhangertje spreekt voor zich (Pandora, € 79).

Geelgouden Idylle Blossom armband met LV-signatuur

De Idylle Blossom collectie van Louis Vuitton wordt deze zomer vervolledigd met nieuwe juweeltjes in wit goud, geel goud en roze goud. De iconische Monogrambloem van het Huis, die de collectie kenmerkt, wordt in deze armband aangevuld met twee diamanten en het LV-signatuur (Louis Vuitton, € 4500).

Stacy Creolen uit Vermeil

Handgemaakte en 100% Belgische oorbellen in 18k goud omhuld sterling zilver (LeaRose, € 95).

Honeybee choker

Ze zijn prachtig, de Bee Mine juwelen in PANDORA Shine (een nieuw kostbaar materiaal in 18k goud omhuld sterling zilver, waardoor het best betaalbaar blijft). Met zoemende bijen als inspiratie, zijn de juweeltjes in glanzende honingtinten versierd met zwarte en gele geglazuurde strepen. Dit bijenhangertje spreekt voor zich (Pandora, € 199).

Essentielle Gold Chevron & Black Crystal ringen

De sieradencollectie van het Nederlandse Cluse wordt uitgebreid met oorbellen, enkelbandjes en ringen. De gehele collectie bestaat nu uit armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en enkelbandjes in drie verschillende stijlen: ‘Essentielle’, ‘Idyll’, en ‘Amourette’ (Cluse, € 59,95).

Hart & bij oorknopjes

Ze zijn prachtig, de Bee Mine juwelen in PANDORA Shine (een nieuw kostbaar materiaal in 18k goud omhuld sterling zilver, waardoor het best betaalbaar blijft). Met zoemende bijen als inspiratie, zijn de juweeltjes in glanzende honingtinten versierd met zwarte en gele geglazuurde strepen. Dit bijenhangertje spreekt voor zich (Pandora, € 45).

Gouden hanger met hoorn

Deze ketting met gouden hoorn heeft een 1.5 mm zirconia steentje en bestaat uit 18/23 karaat goud (Collage Vintage & Maria Pascual, € 45).

Essentielle oorstekertjes

De sieradencollectie van het Nederlandse Cluse wordt uitgebreid met oorbellen, enkelbandjes en ringen. De gehele collectie bestaat nu uit armbandjes, kettingen, oorbellen, ringen en enkelbandjes in drie verschillende stijlen: ‘Essentielle’, ‘Idyll’, en ‘Amourette’ (Cluse, € 59,95).

Openingsbeeld: Pandora-shine collectie

Meer zomeraccessoires vind je in ons zonnige aprilnummer, NU in de winkel.

De trends van het voorjaar