Op de lente/zomer modeshow van Chanel was Lily-Rose Deppeyecatcher. Of tenminste toch haar kleed. De 17-jarige dochter van acteur Johnny Depp en Vanessa Paradis verscheen aan de arm van ontwerper Karl Lagerfeld, gekleed in een prachtige pastelroze bruidsjurk.

Benieuwd wat er zich in de beautycase van modeontwerper Karl Lagerfeld bevindt? Ontdek zijn beautygeheimen hier.

Celebs op de catwalk

Lily-Rose, die in mei vorig jaar door het modehuis al werd voorgesteld als het nieuwe Chanel No. 5 gezicht, was niet de enige celeb op de catwalk. Kendall Jenner showde het publiek een zilverkleurige Chanelcreatie, terwijl Bella Hadid schitterde in een zilver-zwart ensemble. Heb jij trouwens hét ‘Free the Nipple’ kleed van die laatste al gespot? Bella Hadid liet onlangs niet veel aan de verbeelding over op het Bal Masqué van Dior.

Een riempje om

Wat opviel, was het riempje rond elk model. Normaal heeft Karl Lagerfeld het niet zo voor rondingen, maar in de haute-couturecollectie zette hij het vrouwelijke figuur opvallend in de verf. Zo werden klassieke jurken en mantelpakjes ingesnoerd met een hoge riem die de heupen accentueerde, een trend komend seizoen. En ook de bombastische trouwjurk van Lily-Rose Depp kon er niet aan ontsnappen…

Bekijk hier de volledige show

Zo blijven bekende gezichten er stralend uitzien

Bij deze 6 wondermiddeltjes zweert beautylover Tiany Kiriloff
Michelle Obama verklapt haar geheim voor een rimpelvrije huid
Topmodellen zweren bij deze goedkope dagcrème