Als je naam niet op de lijst staat, kom je er niet in. Maar voor zij die het wél tot het huwelijk van het jaar schopten is het nu: showtime! En we moeten zeggen: de outfits stellen niet teleur…

Celebs op het huwelijk van Meghan en Harry

De gastenlijst van Meghan Markle en prins Harry bestaat uit heel wat celebs. Zonet kwamen Amal en George Clooney al toe in Windsor voor de ceremonie in de St. George’s Chapel maar ook David en Victoria Beckham, Oprah Winfrey en goede vriendin van Meghan Serena Williams passeerden al de revue. Opvallend: ook Harry’s exen Chelsy Davy en Cressida Bonas zijn aanwezig.

Serena Williams

Of ze al dan niet aanwezig zou zijn op het huwelijk van haar vriendin hield Serena lang verborgen, maar vanmorgen verscheen ze in deze prachtige oudroze jurk naast haar man Alexis Ohanian. Hun kersverse dochter lieten ze thuis.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey (64) droeg een roze jurk van Stella McCartney met detail van kant en crèmekleurige hoed.

Chelsy Davy

De ex van Harry zag er niet meteen gelukkig uit…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pippa Middleton

De 34-jarige én zwangere Pippa Middleton draagt een fleurige groen met roze midi-jurk.

Amal en George Clooney

Amal Clooney draagt een prachtige gele jurk en opvallende hoed, haar man George koos voor een grijs kostuum met zachtgele streepjesdas.

Victoria en David Beckham

David koos voor een keurige zwart en grijze two-piece, zijn haar strak naar achter gekamd. Fashion queen Victoria Beckham draagt een navy jurk, heel gelijkaardig aan wat ze droeg naar het huwelijk van Kate Middleton en prins William.

Meer over hét huwelijk van het jaar