Het is gebeurd en the news is (finally) out: Essentiel ontwierp samen met Feeling een limited edition T-shirt die jij nu ook hier kan bestellen. Onze modejournalisten doken in hun kast op zoek naar hoe zíj de Ganesha T-shirt zouden combineren. En het resultaat zie je hieronder. Een rok, een salopette, blue jeans en een slip dress. Wat volgde was een erg ongemakkelijke fotoshoot in Bar Marie, but everything for the job. 😉

Aanschouw:

Dress it down

Met kokerrok en witte sneakers koos Lise voor een nonchalante casual chic look. Laat je taille zien door een knoopje te strikken in de T-shirt (van voor, vanachter of opzij). Werk af met speelse accenten als opvallende fashion glasses of leuke sokjes zoals deze glitterexemplaren.

Dress it up

Soms mag het wat meer zijn. Combineer de T-shirt met een kostuumbroek met brede pijpen of – zoals jobstudente Cleo – met een salopette met franjes. Breng leuke accenten aan zoals layered necklaces of opvallende loafers die onder je broekspijpen uit komen piepen.

Deze fijne juweeltjes zijn extra leuk als je ze met elkaar combineert.

Do the slip

Onze Chef mode, Els Keymeulen, trok een slipdress over haar crisp white T. Deze combo is al even een favoriet van vele fashionista’s. Kies voor een slipdress met bonte print of ga voor de zwarte klassieker zoals Els. Leuk je outfit op met toffe juweeltjes en accessoires. En draag een paar kick ass botjes om je look herfstklaar te maken.

Eeuwige klassieker

Blue jeans, white shirt. Lana Del Rey zong het dus dan is het zeker waar: een witte T-shirt en blauwe jeans zijn áltijd de juiste keuze. Klassiek is deze combo wel, maar het moet niet saai zijn. Combineer dus met een hip jasje (we love dit jasje met roze nepbont) en laid back instappers. Ready for autumn in no time. 

Nog op zoek naar leuke instappers of loafers? Dit zijn onze favorieten!

Deze exclusieve T-shirt is enkel te verkrijgen via deze link of via de Essentiel online shop. En dat voor maar € 45, een prikje. Haast je wel want de voorraad is beperkt! Go, go, go!

Meer mode: