We lopen een beetje vooruit maar we weten nu al hoe jij jouw tas zal dragen in het najaar: schuin, onder je oksel en goed beschermd tegen pickpockets. Dat kan met een saddle bag maar vooral ook heuptasjes zijn helemaal geschikt voor deze manier van stylen. Wij verlekkeren ons alvast op deze winterse exemplaren.

Anti-pickpocket

Dior speelt in op deze nieuwe manier van tasjes dragen, en neemt haar iconische Saddle bag opnieuw op in haar najaarscollectie. De tas werd geïntroduceerd door John Galliano voor de zomercollectie van 2000. Maria Grazia Chiuri besloot het tasje, geïnspireerd op de paardenwereld, nu opnieuw op te nemen en deze herfst komt hij in twee maten én in verschillende uitvoeringen (ook met pareltjes)! Jessica Alba draagt ‘m in het blauw, veilig onder haar schouder – goed beschermd tegen Paparazzi ;-).

Ook in de AW18-handtassencollectie van onze eigen Marie Martens zit een tasje dat onder de schouder hoort. Haar collectie #since1976 verwijst naar Martens’ geboortejaar en is helemaal seventies-geïnspireerd.

Om bij weg te dromen

Saddle bag in rood leer

Dior
€ 2.500 – Hier te shoppen

Saddle bag met pareltjes

Dior
€ 4.600 – Hier te shoppen

Coachella buiktasje

Marie Martens
€ 250 – Hier te shoppen

Heuptas met ruitjes

Roger Vivier
€ 1.200 – Hier te shoppen

Leren belt bag

Miu Miu
€ 1.200 – Hier te shoppen

Te strikken voor de zomer