Halloween is hoogdag als je van verkleedpartijtjes houdt, graag snoept en nogal excited wordt van horrorfilms. Tot die categorie behoren ongetwijfeld de celebs – op dat snoepen na dan – en dat merk je élk jaar aan hun kostuums die niet zomaar vanop zolder werden geplukt. George Clooney nodigde het voorbije weekend alvast enkele A-listers uit op zijn Casamigos & CATCH Halloween Party en wij kregen meteen wat inspiratie voor woensdagnacht.

Turbulente vlucht

George trok samen met Rande Gerber een pilotenkostuum aan voor z’n griezelfeestje. Hij koos Cindy Crawford uit als hun persoonlijk stewardess en aan hun shotje te zien – uiteraard een Casamigos Tequila – was de vlucht nogal turbulent…

View this post on Instagram

#georgeclooney 😍

A post shared by George Clooney❗ (@george_clooney_1) on

De passagiers van deze huiveringwekkende vlucht? Kaia Gerber, Presley Gerber, Lily-Rose Depp, Jordyn Blum, Dave Grohl, Molly Sims, Scott Stuber, Karolina Kurkova, Olivia Munn en Mark Burnett. Stuk voor stuk in hun beste kostuum. Ook Paris Hilton, Kendall Jenner, Alexa Chung, Zoë Kravitz, Rita Ora en Nicky Hilton vlogen mee.

Zoë Kravitz

Een middernacht koffie voor Zoë The Vampire.

Rita Ora

Rita wilde voor één keertje een man zijn, zo’n échte dan. Wat vind jij van haar imitatie van Rockstar Post Malone?

Nicky Hilton

Als zusje Paris in haar ‘jonge jaren’.

Zij vonden geen oppas

Er waren ook enkele celebs niet uitgenodigd wegens geen oppas voor hun mini’s. Dan maar zelf een Halloweenfeest organiseren, moeten John Legend, kleine Luna, Kylie Jenner en Stormi Webster hebben gedacht. Absolutely Charming. Vooral die eerste dan.

Meer over Halloween