Binnen 7 maanden komt er een derde WilKat baby bij en wij zijn érg delighted! Wie al een snelle rekensom maakte, wéét dat Kate Middleton dus al twee maanden zwanger is. Hoe ze haar buikje verborgen hield? Kate Proctor, politiek journalist van de Evening Standard, ontdekte een soort afleidingsmanoeuvre dat de Hertogin van Cambridge ook tijdens haar vorige zwangerschappen toepaste. You little royal sneaky

Afleidingsmanoeuvre

Kate Proctor is politiek journalist van de Evening Standard en vond een verband tussen Kate’s zwangerschappen en: een compleet nieuwe look. Volgens de redactrice zou Middleton bijvoorbeeld plots van kapsel veranderen om de pers-aandacht af te leiden naar iets anders dan haar bump.

Die theorie lijkt helemaal te kloppen. Op 29 juni 2017 was Kate immers aanwezig met lange golvende lokken op een event in het Victoria & Albert Museum in Londen. Een paar weken later, op 16 juli, verscheen de Duchess dan weer met een kort gewiekte coupe in de tribune van Wimbledon. Op dat moment was ze al een paar weken zwanger.

29 juni 2017: Kate met lange lokken in het Victoria & Albert Museum. 16 juli 2017: Kate met kort gewiekte coupe op Wimbledon.

Doordacht of toeval?

Ook toen ze in verwachting was van prins George in 2012 leek ze dezelfde tactiek te gebruiken. Kate had op 8 november tijdens een diner van St. Andrews University, haar oude universiteit, nog haar signature lange kapsel met zijmeet. Op 28 november 2012 verscheen ze tijdens een bezoek aan Cambridgeshire plots met een pony en nog geen week later maakten zij en William hun eerste zwangerschap bekend.

8 november 2017: Kate met signature kapsel tijdens een diner aan St. Andrews University. 28 november 2012: Kate mét pony tijdens een bezoek aan Cambridgeshire.

Doordacht of toeval? Wij denken het eerste.

Meer over Kate Middleton