Feeling GOLD New York

Deze maand staat onze Feeling GOLD helemaal in het teken van de Big Apple. Ontdek dé beste modeadresjes, de leukste slaap-, eet- en cultuurtips voor een geslaagde citytrip in New York.

Deze maand in pakket met Feeling.

Iedereen heeft wel haar eigen idee van hoe een New York it-girl er nu precies uitziet. Als je naar Gossip Girl of Suits kijkt, is de kans groot dat je denkt dat iedereen er chique en fabulous rondloopt. We moeten toegeven: dat is ook zo. New Yorkse stijliconen hebben zo’n luxueus fashiongehalte, waardoor je jezelf als toerist nogal gauw te basic voelt. Daarom: onze gids om je tijdens je citytrip naar de Big Apple te kleden als een New York native.

5 x New York Style

‘Casual’ betekent in New York gewoonlijk de hotste ‘designer clothes’ van het moment. Begrijp dan ook dat er qua dresscode heel wat van je wordt verwacht (no stress at all):

View this post on Instagram

Getting ready for Fall with @piazzasempione. #ad

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

@katedavidsonhudson @chloe

A post shared by Dan Roberts (@danrobertsstudio) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een leren jasje, heel het jaar door

Calvin Klein
€ 429 – Bekijk het hier

Of je jezelf nu in uptown of downtown New York bevindt, een lederen perfecto misstaat echt nooit. Het geeft je outfit een kick waardoor je nét dat tikje stoerder bent dan de doorsnee New Yorker.

Pimp je outfit met opvallende accessoires

Barelli Manon
€ 150 – Hier te koop vanaf 18 oktober 2018

Of het nu een it-bag van Coach/Tapestry is of een opvallend statement juweel. Een eyecatcher en portie zilver of goud voegen de perfecte dosis flair toe aan elke outfit.

Black is the new black

Tommy Hilfiger
€ 99,90 – Bekijk het hier

De meeste trendkleuren komen en gaan, maar zwart geraakt nooit echt uit de mode. Meer nog: de kleur maakt je volgens onderzoek zelfs stijlvoller en zelfzekerder, vooral als je dit leren rokje met knielaarzen combineert. Navy blauw en grijs komen op de tweede plaats qua stijlvolle year-round basics.

Draag al-tijd hoge hakken

Valentino
€ 720 – Bekijk het hier

Het item dat er bij New Yorkse fashionista’s het meeste toe doet, zijn haar schoenen – en dan hebben we het niet over comfortabele sneakers. Wie mooi wil zijn, moet lijden en dit komt erop neer dat je door de stad flaneert op hoge hakken. Gelukkig zijn niet hakken maar wel deze 3 schoenen het slechtst voor je voeten.

Zet steeds een giga-zonnebril op je neus

Polette
€ 49,99 – Bekijk het hier

Regen of zon, dag of nacht. Een grote zonnebril maakt je New Yorkse look compleet. Maakt niet uit of je ze nu echt nodig hebt, zolang het er maar fabulous uitziet.

 

Graag zelf paraderen in New York? Haal de Feeling Gold van deze maand in huis. Hij staat helemaal in teken van de Amerikaanse fashion stad en geeft je naast modeadresjes de leukste slaap-, eet- en cultuurtips mee voor een geslaagde citytrip naar de Big Apple.

 

Gek op New York?