Binnen enkele dagen is het zover, dan stappen Harry en Meghan eindelijk in het huwelijksbootje. Dat het een bijzondere dag wordt is zeker, maar waar wij het meest naar uitkijken? Dé jurk van Meghan Markle natuurlijk. Volgens de Daily Mail zijn het twee Engelse ontwerpers die de toekomstige bruid zullen kleden. We leggen het je uit.

 

Welke trouwjurk Meghan Markle zaterdag zal dragen blijft tot vandaag nog een groot mysterie. Welke ontwerper had het voorrecht om dé ​​jurk te tekenen? Hoeveel kost de jurk? Dit is wat tot nu toe weten.

En de ontwerper is …

Volgens de Daily Mail, die bronnen in de koninklijke entourage heeft, zal Meghan Markle een op maat gemaakte bruidsjurk dragen van het Britse designersduo Ralph & Russo. Het luxehuis kleedde de actrice van Suits al eerder voor haar verlovingsfoto’s. Het modehuis maakte verschillende ontwerpen voor Meghan en uiteindelijk zou ze gezwicht zijn voor deze jurk…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Glamour met een groot kostenplaatje

Het merk Ralph & Russo is vooral bekend om zijn haute couture jurken met veren, sprankelende kristallen en lange lokken. We verwachten ons dan ook aan veel glamour op de bruiloft. Aan de jurk van Meghan zou trouwen een zwaar prijskaartje hangt: ze zou niet minder dan 110.000 euro kosten. Achter deze exorbitante prijs schuilt niet enkel de luxe, maar ook honderden uren werk. Het zou zes maanden hebben gekost om de jurk te maken, omdat het een bijna volledig handgemaakte jurk zou zijn, rijkelijk versierd met parels. Wij zijn benieuwd of Meghan effectief in deze jurk aan het altaar gaat verschijnen zaterdag.

 

Nog meer koninklijke artikels: