Model Myla Dalbesioooit covergirl bij Feelingverwacht binnenkort haar eerste kindje. Nu haar lichaam volop in evolutie is, is de juiste lingerie voor haar belangrijker dan ooit. Bij PrimaDonna – het luxelingerielabel voor vrouwen met een grotere cup – vond ze zelfvertrouwen en comfort: “Als al het andere niet past, is het zo’n verwennerij om hun prachtige en sexy setjes te dragen.”

De lievelingslingerie van Myla Dalbesio

Met de zomer voor de deur is het belangrijk dat vrouwen met een grotere cupmaat zich goed in hun vel voelen en trots zijn op hun vrouwelijkheid nu ze weer lichtere kleding gaan dragen. Ook model Myla Dalbesio (@myladalbesio), zwanger van haar eerste kindje, kan daarvan meespreken: “Lingerie van PrimaDonna kunnen aantrekken geeft me zoveel comfort en vertrouwen. Zo voel ik me verbonden met mezelf, in tijden van grote veranderingen.”

#WeArePrimaDonna: vrouwen vieren vrouwen

Myla portretteerde zichzelf en 5 vrouwen die ze bewondert in PrimaDonna’s zomerlingerie. Vol zelfvertrouwen tonen ze de kracht van mooie, goed zittende lingerie. Met  #WeArePrimaDonna  inspireren ze andere vrouwen om hetzelfde te doen en laten ze zien dat ze zich niet onzeker hoeven te voelen.

Cassandra Mayela

“PrimaDonna lingerie is sexy zonder aan comfort in te boeten. Het is moeilijk om dat in een grotere cupmaat te vinden! PrimaDonna maakt het je gemakkelijk om er pit in te krijgen!” – Cassandra Mayela (@cassandramayela), visual artist en model.

Morgan Freeman

“De kwaliteit van PrimaDonna lingerie is zo hoog. Je kan echt voelen en zien hoeveel aandacht en werk er in deze lingerie werd gestoken. Het voelt speciaal om ze ‘s morgens aan te trekken, en dat gevoel geeft me de hele dag een boost.” – Morgan Freeman (@morgtolove), model.

Luisa Opalesky

“Ik hou van de pasvorm van PrimaDonna bh’s. De band is zo stevig en liftend. Het voelt bijna aan alsof ik een perfect passend harnas draag, maar het is zo comfortabel en fijn gedetailleerd. Perfect voor iemand die sportief en sexy wil zijn. Het is stevig, maar geeft je ook een vrouwelijk gevoel.” – Luisa Opalesky (@luisa_opalesky), fotografe.

Anna Ling

“Ik vind het geweldig dat PrimaDonna lingerie in alle kleuren komt, want het is moeilijk om beha’s te vinden die mijn grotere borsten ondersteunen en die leuk en expressief zijn. Een goede pasvorm gecombineerd met coole stijlen, geeft me vertrouwen van binnen en van buiten!” – Anna Ling (@annatherouxling), creative director en model.

Omega

“Ik hou ervan om me veilig te voelen in mijn beha, wetende dat niets gaat schuiven en alles op zijn plaats zit. PrimaDonna geeft me dat gevoel en de lingerie is stijlvol en toch cute! Beha’s die je de juiste lift geven zijn vaak saai en basic, maar deze vallen echt op en geven me inspiratie als ik me ‘s morgens aankleed!” – Omega (@everythingomega), musical artist en model.

Alle lingerie, swimwear en sportkledij van PrimaDonna ontdek je via primadonna.com.

Hallo, zomermode!