Samen met Prima Donna

Ella Leyers over bikini bodies, het belang van een goede pasvorm en haar liefde voor Prima Donna.

Van rolkraagtrui naar badkledij
Het is tijdens de lunch dat het ons pas écht opvalt: Ella zit goed in haar vel. Ze schuift zonder verpinken in lingerie aan aan tafel, en niémand die dat raar vindt. Hier zit een vrouw van de wereld, met genoeg zelfrelativering om te beseffen dat een bikinilijf gewoon in je hoofd zit.

“Iedereen heeft een bikinilijf hoor – je moet gewoon de juiste bikini vinden”. Het lachsalvo dat erop volgt verraadt: Ella bekijkt de wereld door een roze bril. “Het enige wat ik soms lastig vind, is die overgang van winter naar zomer. Ik ben dan bleek, en ik sleep nog wat kerst-kilo’s mee – dan durf ik wel eens te haperen. Het is een grote stap hé, je van rolkraagtrui in bikini hijsen. Maar eigenlijk ben ik best tevreden met mijn lijf; ik kan behoorlijk complexloos het strand op. Ik ben ook echt niet een van die meisjes die uren voorbereidingstijd nodig heeft eer ze beachproof is. Vijf minuutjes en ik sta er (lacht).

Bikini of badpak
Ik ben een bikinitype – in badpak raakt mijn figuur uit proportie, vind ik zelf. Wat ik zo fantastisch vind aan Prima Donna, is dat je de bikini’s zelf kunt samenstellen: je kunt apart boven- en onderstukjes shoppen, en bovendien in verschillende maten. Want ik ken ze niet hoor, de vrouwen die boven- en onder perfect hetzelfde maatje hebben. Ik vind alles uit deze nieuwe Prima Donna-zomercollectie prachtig; ik hou van verschillende stijlen. Ik heb eigenlijk maar één regel: ik moet kunnen bewegen in een bikini, en zwemmen. Zo’n niemendalletje waarbij je dan onder water van alles moet goedsteken (lacht), dat is niks voor mij.

Het strand wacht
Ik heb vandaag heel veel verschillende dingen gepast en geprobeerd, en ik moet zeggen: de coupes zijn echt top. Alles sluit mooi aan én flatteert – zelfs dat denim bikinitopje past écht. Ik word daar blij van, van badkledij die gewoon goed zit. Want daar draait het uiteindelijk toch om: dat je in de spiegel kijkt en zegt: awel ja, ik voel mij geweldig. Klaar voor het strand.

Op zoek naar de perfecte bikini? Ontdek de volledige collectie en vind een winkel in je buurt op www.primadonna.com