Valentijn, hét moment om elkaar te tonen hoeveel je van elkaar houdt, én de passie (terug) hard te doen oplaaien. Dankzij deze tips maken jullie er dit jaar een stomende valentijn van.

Valentijn is hét moment om het spannend te maken. Tijd dus om gezellig te genieten van elkaar. Dankzij deze tips kan jullie avond niet stuk.

1. Maak je op voor elkaar

Jullie kennen elkaar misschien al jaren en misschien blijven jullie gewoon lekker thuis, maar toch is dit dé perfecte dag om je helemaal op te maken. Trek je mooiste lingerie aan, die jurk waarin hij je zo graag ziet en maak je op. Kortom, kleed je opnieuw alsof je op de allereerste date gaat. Hij kan waarschijnlijk al niet meer wachten.

2. Kook romantisch samen

Hoe start je jouw spannende avond? Door eerst iets leuks en romantisch samen te doen. Door gezellig samen te koken besteedt je tijd met elkaar, tover je iets lekkers op tafel én valt al de stress van de werkdag van je af. Lees hier nog eens waarom samen koken zo goed is voor jullie relatie. 

3. Verklap elkaar jullie fantasieën

Na jullie etentje is het tijd om gezellig voor de televisie te duiken met een goed glas wijn. Als jullie helemaal ontspannen zijn, is het het moment om jullie fantasieën aan elkaar te verklappen. Durf je niet zo goed? Schrijf ze op kleine kaartjes, steek ze in een pot, en grabbelen maar. De fantasie die je eruit trekt kun je bespreken of als jullie hem allebei wel zien zitten gewoon onmiddellijk proberen natuurlijk.

4.  Probeer iets nieuws

Na jaren samen zijn, hebben jullie waarschijnlijk gewoontes ontwikkeld. Ook in de slaapkamer. Valentijn is het perfecte excuus om eens iets nieuws te proberen. Probeer eens een standje dat je nog nooit eerder deed of gebruik eens dat seksspeeltje dat je een tijdje terug kocht. Door iets nieuws te proberen, experimenteren jullie terug met en op elkaar. Ontdek hier 3 verschillende soorten vrouwelijke orgasmes uit het boek 12 orgasmes.

5. Masseer elkaar

Een deugddoende massage is niet alleen dé manier om stress even te vergeten, maar ook om je op te warmen voor het echte werk. Geef elkaar om de beurt een heerlijke massage, beperk je niet alleen tot een rugmassage, maar ga voor full body. En deze massages mogen gerust wél met een happy ending komen.

Meer tips om jullie relatie & seksleven een boost te geven: