Home Psycho & Relatie 73% van vreemdgaande vrouwen doet het om deze verrassende reden

73% van vreemdgaande vrouwen doet het om deze verrassende reden

73% van vreemdgaande vrouwen doet het om deze verrassende reden

Niet alleen mannen maken zich er schuldig aan, ook vrouwen gaan wel eens vreemd. Te weinig passie, een gebrek aan aandacht of nood aan spanning… Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom vrouwen zouden vreemdgaan. Maar volgens onderzoek van datingwebsite Gleeden geeft 73% van de vreemdgaande vrouwen deze verrassende reden op.

 

Ook vrouwen durven vreemdgaan. Gleeden, een datingsite voor getrouwde mensen die uit zijn op een avontuurtje, hield een onderzoek, 10.081 vrouwen klapten uit de biecht. En daar kwamen wel héél verrassende resultaten uit. Hoewel we zelf onze bedenkingen hebben bij deze reden, waren dit de antwoorden die de Gleeden-gebruikers opgaven.

73% gaf aan dat te weinig hulp in het huishouden de trigger was om vreemd te gaan. Volgens de vrouwen die deelnamen draagt de juiste verdeling van de taken in het huishouden bij tot een goede relatie. 86% zei dat ze zwaar gefrustreerd zijn door de oneerlijke taakverdeling, 83% zei dat het zelfs geregeld voor ruzies zorgt. Mannen, je weet dus wat je te doen staat. 😉

Lees hier ook het verrassende moment waarop vrouwen het vaakst vreemdgaan

Vrouwelijk en sexy

Uiteraard was dat niet de enige reden voor bedrog. 43% gaf aan dat ze vreemdgaan omdat ze vinden dat hun man niet goed genoeg voor zichzelf zorgt. 31% van de vrouwen had nood aan zich begeerd, vrouwelijk en sexy voelen. Verrassend: slechts 18% van de vrouwen reed een scheve schaats omdat manlief gewoon te weinig zin had in seks.

Wil je het laten stomen? Volgens de wetenschap is dit dé sleutel tot een goed seksleven.

Meer over seks & relaties:

SOURCE: Le Bonbon