Groot nieuws voor royal-fans: Prins William en Kate Middleton verwachten een derde kindje, spannend! Wanneer de kleine spruit verwacht werd, was nog niet duidelijk. Daar brengt het Britse koningshuis nu verandering in door een tweet de wereld in te sturen. Het aftellen kan beginnen!

Kate & William kijken uit naar de geboorte van het derde prinsje of prinsesje. Al heeft ze wel heel wat last van ochtendmisselijkheid, gelukkig heeft ze een trucje gevonden dat de last vermindert. Want als de misselijkheid de hele zwangerschap aanhoudt, zal ze nog wat moeten volhouden. Het derde kindje wordt namelijk verwacht in april 2018. Dat staat te lezen in een Tweet van Kensington Palace. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Royal party

April wordt een feestelijke maand, want overgrootmoeder Queen Elizabeth mag haar kaarsjes uitblazen op 21 april. De verjaardag valt voor die van prinses Charlotte (2 mei) en Prins George (22 juli).

Meer over Kate Middleton: