Het is alweer bijna een jaar geleden dat Angelina Jolie en Brad Pitt hun scheiding bekend maakten.  Fans en de pers volgden alles op de voet. Nu reflecteert Angelina over de zware periode in People Magazine. “Ik heb mijn ups en downs gehad”, vertelt ze. “Maar we staan terug sterk nu.”

Op 19 september 2016 kondigden Brad en Angelina hun scheiding aan. Er werd heel wat over gezegd en geschreven. “Wij zetten de kinderen op de eerste plaats”, is zowat de enige commentaar die er van Angelina kwam. Ze hebben zes kinderen, Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), die momenteel een hormonenkuur is gestart om een jongen te worden, en de negenjarige tweeling Knox en Vivienne. “We hebben allemaal moeilijke tijden achter de rug, maar als moeder is het mijn verantwoordelijkheid om de kinderen altijd op de eerste plaats te zetten”, legt ze uit. “Ze gaan door belangrijke jaren waarin ze gevormd worden, alles daarbuiten komt op de tweede plaats.”

“Ik heb een jaar niet gewerkt omdat ze me nodig hadden thuis. Ik heb veel tijd met hen doorgebracht en gesprekken gevoerd, want de scheiding raakt hen ook natuurlijk. Vanaf nu zal ik iedere locatie en project eerst serieus in overweging nemen en bekijken of het voor hen past.”

Met de kinderen lijkt het oké te gaan, zij waren er bij op het internationale filmfestival in Toronto (waar ook Matthias Schoenaerts was met deze brunette). “Ik denk dat de kinderen behoefte hebben om terug buiten te komen. We hebben een beetje opgesloten geleefd. Het is een heel goed ideen om terug buiten te komen en leuke dingen te doen samen.”

Meer over celebs: