Rijpere singles ready to mingle: ze zijn met velen, en vinden vaak niet wat ze zoeken. Wij gingen op date met professionele matchmakers. Benieuwd of zij tegen betaling wél de ware weten te strikken…

Mijn geld voor een lief: betalen om te daten

Sinds de opkomst van sociale media en datingapps, waarvan Tinder het bekendste voorbeeld is, kun je als alleenstaande niet meer beweren dat het onmogelijk is om iemand te leren kennen. Maar niet iedereen is fan van vrijblijvend online contact. Zeker singles van boven de veertig staan niet meteen te springen om een eindeloze reeks profielfoto’s van links naar rechts te swipen.

Line (43): “Ik ken mensen die op Tinder een part­ner gevonden hebben, maar als je het mij vraagt, is het echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Op aanraden van een vriendin heb ik de app ooit gedurende één week geïnstalleerd. Ik werd verschrikkelijk ongemakkelijk van al die ongeïnspireerde foto’s van mannen in bloot bovenlijf die zichzelf aanprijzen met krampachtige verkooppraatjes. Wat een oppervlakkig gedoe, echt niks voor mij!”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.