Home Psycho & Relatie De sleutel tot naastenliefde
De sleutel tot naastenliefde

Je inzetten voor het goede doel en tegelijk uberstylish zijn, het kan dankzij The Giving Keys. Dit modieuze accessoire vertelt een uniek verhaal.

Een accessoire met een verhaal blijft ons het langste bij. Daarom zijn The Giving Keys het it-item van het moment. Dit online initiatief van zangeres en actrice Caitlin Crosby zorgt niet enkel voor de finishing touch van jouw outfit, maar helpt ook daklozen bij het nemen van een nieuwe start..

Crosby verzamelt voor haar website thegivingkeys.com oude sleutels die daarna door daklozen worden gegraveerd en omgetoverd tot halskettingen en armbanden. Wie een giving key bestelt, kan kiezen uit 14 inspirerende spreuken of kan een eigen motivatie doorsturen.

Opgelet, zodra je jouw sleuten ontvangt, blijft hij niet lang in je bezit. Het is namelijk de bedoeling dat jij de sleutel doorgeeft aan iemand die de boodschap kan gebruiken. Op die manier wensen we elkaar het beste toe, doen we aan naastenliefde en zijn we fashionable in één klap. A gift that keeps on giving! (EG)