Home Psycho & Relatie Deze scheidingsadvocaten verklappen de opvallendste dingen die ze ooit zagen

Deze scheidingsadvocaten verklappen de opvallendste dingen die ze ooit zagen

Deze scheidingsadvocaten verklappen de opvallendste dingen die ze ooit zagen

Scheidingsadvocaten krijgen vaak heel wat te zien. Ze begeleiden mensen in één van de moeilijkere periodes uit hun leven. Regelmatig zien ze opvallende, pijnlijke of ronduit hilarische taferelen. Deze scheidingsadvocaten verklappen de meest opvallende dingen die ze ooit zagen gebeuren.

Ze zien vooral ook wat mensen uit elkaar drijft. Dit zijn de 3 grootste fouten die je volgens scheidingsadvocaten kan maken. 

Of je er nu zelf voor kiest of je echtgenoot bepaalt om de stekker eruit te trekken… Een scheiding is altijd een pijnlijke zaak. Bezit moet verdeeld worden, huizen vaak verkocht en wie krijgt het lieve huisdier? Moeilijke beslissingen. Scheidingsadvocaten zien het allemaal van dichtbij gebeuren. En vaak kun je het zo gek niet bedenken, of het gebeurt. Deze scheidingsadvocaten verklappen de meest zotte dingen die ze meemaakten.

1. “Mijn cliënt had een tweede vrouw en gezin”

“Ik verdedigde een man van in de 50 uit Chicago die meer dan 20 jaar getrouwd was, maar nu had de vrouw de scheiding aangevraagd. Ze had het gevoel dat ze uit elkaar groeiden omdat haar man telkens moest reizen voor zijn werk. Tijdens het opzoekingswerk bleek dat er heel wat kosten waren gemaakt in de Amerikaanse stad Ohama. Mijn onderzoeker ontdekte dat de man al 10 jaar lang een gezin vormde met een andere vrouw, ze hadden samen zelfs een dochtertje van 6 jaar oud. Hij moest veel reizen voor het werk, en beide vrouwen gingen er van uit dat hij altijd voor het werk weg was. Ik vroeg hem of het hem geen stress bezorgde, zo twee huwelijken en geheimen onderhouden. Maar hij bleef er ontzettend koel onder. Uiteindelijk is hij voltijds ingetrokken bij zijn tweede vrouw in Ohama. Die leek helemaal niets te weten van de andere vrouw in Chicago. Maar dat bleek niet te werken, en dus trok hij terug naar Chicago. Daar eindigde hij helemaal alleen.” (Advocaat Mitchell B. Gordon – Chicago)

2. “Mijn cliënte werd bedrogen met een 20-jarig meisje”

“Ik vertegenwoordigde een vrouw in de 40 die zo’n 15 jaar getrouwd was. De vrouw vermoedde dat haar man haar bedroog en vond allerlei uitgaven op zijn kredietkaart. Tripjes naar Las Vegas, Colorado en Mexico… Uitgaven in hotels, restaurants, nachtclubs enzovoort. Telkens ze vroeg met wie hij ging, beweerde hij dat hij alleen ging. Toen de uitgaven riant werden en er een uitgave was gedaan in de abortuskliniek, vroeg ze de scheiding aan. Tijdens het onderzoek vond ik de Facebookpagina van de man zijn 20-jarige vriendin. De foto’s werden genomen op plaatsen die overeenkwamen met de uitgaven op de man zijn kredietkaart. De affaire was al twee jaar bezig. Ik praatte met haar en ze bekende dat de man haar betaald had om een abortus te laten uitvoeren. De ene uitgave die niet verklaard kon worden, was een nachtje in een kamer in Las Vegas, goed voor 10.000 dollar. Het meisje wist niet van de echtgenote en brak met haar minnaar, ook al was ze zwanger van hem én hield ze het deze keer wel. De man bleef alleen achter en moest alimentatie betalen voor de kinderen van zijn ex-vrouw én later ook voor zijn ex-minnares.” (Mitchell B. Gordon – Chicago)

3. “Mijn cliënte werd bedrogen met de babysit”

“Mijn klant betrapte haar man in bed met de babysit. Het koppel was al meer dan 15 jaar getrouwd toen de man een scheve schaats reed. De vrouw gooide de babysit het huis uit, waarna haar man haar naar de bushalte wilde brengen. Maar ze viel uit de auto. De babysit kloeg de man aan voor seksuele mishandeling, volgens haar had hij haar uit de auto geduwd. De man en zijn vrouw waren op dat moment nog samen, om te vermijden dat ze de babysit zouden moeten vergoeden, scheidden ze in Las Vegas. Ze kwamen overeen dat de vrouw alles kreeg zodat hij niets kon moeten betalen aan de babysit. Op zich geen slecht idee, tot de vrouw besloot om hun huwelijk definitief te beëindigen. Hij eiste de helft van het geld, terwijl hij daarvoor alles had ‘weggegeven’ om niets aan de babysit te moeten betalen. Zijn ex-vrouw kreeg al het geld, de man bleef arm en alleen achter.” (Advocaat: Lisa Helfend Meyer – Los Angeles)

4. “Ze hadden afscheidsseks in een vergaderzaal in mijn kantoor”

“Een vrouw van eind 60 en een man vooraan in de 70 gingen door een moeilijke scheiding. Hij haar bedrogen met een jongere vrouw. Na anderhalf jaar elkaar het leven zuur te hebben gemaakt, tekenden ze eindelijk de documenten. Na het ondertekenen vroegen ze of ze even alleen konden zijn, ik dacht dat ze afscheid wilden nemen en liet hen naar de vergaderzaal in de hal gaan. Toen ik voorbij kwam, klonk het alsof er meubels verschoven werden. Zonder nadenken opende ik de deur en zag hoe de man zijn broek optrok en de vrouw haar rok naar beneden trok. Het was duidelijk dat ze afscheidsseks hadden… In ons kantoor.” (Advocaat James Sexton – New York)

5. “De vrouw verliet haar man voor de babysit”

“Na 7 jaar huwelijk zag de man een triootje wel zitten, hij probeerde de babysit te overtuigen. De babysit kende hen al vanaf de geboorte van hun eerste kindje, 4 jaar eerder. Hij vertelde haar dat zijn vrouw het zeker zou zien zitten. Toen de babysit de vrouw probeerde te kussen, ging die er niet op in. Maar even later, tijdens een dronken avond, kwam er toch een trio van. Daarna gebeurde het regelmatig. De man was er erg gelukkig mee: hij was gelukkig met zijn echtgenote én deelde regelmatig het bed met twee vrouwen. Tot de vrouw en de babysitter verliefd werden. Ze vroeg de scheiding aan en kreeg het hoederecht. Na 3 jaar zijn de vrouw en haar babysitter nog steeds samen. Tja, blijkbaar toch niet zo’n slimme zet van de man.” (Advocaat James Sexton – New York)

Meer artikels over liefdesbreuken: