Home Psycho & Relatie Eva Daeleman schittert terug voor camera met ‘nieuw’ lijf

Eva Daeleman schittert terug voor camera met ‘nieuw’ lijf

Eva Daeleman schittert terug voor camera met 'nieuw' lijf

Feeling-gastvrouw Eva Daeleman verdween eind vorig jaar bewust even uit de spotlights. Een burn-out zorgde dat ze noodgedwongen rust moest nemen. Ze staat er volledig terug. In Nieuwsblad Magazine vertelt ze over de weg die ze aflegde om haar ‘nieuw’ lichaam te accepteren.

“Mijn lichaam heeft afgelopen jaar een bijzondere weg afgelegd”, vertelt Eva. “Toen ik nog voor tv werkte,  hongerde ik mezelf uit, sportte ik obsessief en nam ik nauwelijks een dagje vrij.” Ze vertelt dat ze ongelukkig werd en in een burn-out belandde. Nu leert ze luisteren naar de signalen van haar lichaam.

Lees ook: een gezonde geest in een gezond lichaam

Ook op Instagram is ze openhartig. “Ik heb mezelf maandenlang verstopt omdat ik mijn ‘nieuwe’ lijf niet ‘publicatiewaardig’ vond. Na een jaar wroeten, vloeken en aanvaarden durfde ik eindelijk weer voor de lens te gaan staan.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuwe uitdaging

Eva leerde terug luisteren naar de signalen van haar lichaam en zichzelf graag zien. “Yoga heeft me daar enorm bij geholpen. Vanaf december ga ik dan ook een nieuwe uitdaging aan en ga ik zelf yinyoga geven.” Maar ondertussen zit Eva zeker ook niet stil. Zo is ze bezig aan haar nieuwe boek en geeft ze samen met Evi Renaux een lezing op de Boekenbeurs. Eva staat er terug, en daar zijn wij blij om. En ze ziet er fantastisch uit.

Meer info over de lezing van Eva en de andere must-sees van de Boekenbeurs vind je hier.

Meer over een gezonde geest in een gezond lichaam