Patrica en Kimberly O’Neill waren zó gelukkig toen ze dochter London eindelijk in hun armen mochten houden. Het ging niet zonder slag of stoot. “1616 injectienaalden waren er voor nodig”. Die lange weg lieten ze nu vastleggen.

Fotograaf Samantha Packer maakte de foto. “Ze hadden op voorhand wel gevraagd of ze naalden mochten meenemen, maar toen ze met twee dozen vol injectienaalden kwamen aanzetten, was ik toch verrast”, vertelt ze aan NOS. Het waren er 1616 om precies te zijn, net de hoeveelheid die ze nodig hadden voor hun IVF-behandeling. In totaal goed voor 4 jaar, 7 pogingen en 3 miskramen.

 

De foto werd ondertussen al meer dan 60.000 keer gedeeld en er volgden heel wat reacties. “Een symbool van hoop voor lotgenoten”, klinkt het onder andere. Toch is dat niet de enige reden van het koppel. “Hopelijk leert London dat je nooit je doel mag opgeven. En dat je altijd moet doorzetten, zelfs als je geen hoop meer is. Want er is licht aan het einde van de tunnel”, zo vertelde de moeder tegen AZ Family.

 

Meer over baby’s: