Voor de ram wordt het een romantische maand, de boogschutter let best op voor vergissingen en voor de stier is het hoog tijd om te beslissen welke kant hij/zij uit wilt in het leven.

Schorpioen

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen, en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben,
zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak
erg ambitieus. Wel kunnen Schorpioenen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen
hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken.

Liefde: het wordt een bewogen maand in de liefde. De 1ste, 2de en 3de zijn goede
dagen om na te gaan wat je écht van een relatie wilt, en daarbij mag je niet bang zijn
voor veranderingen.

Job: er is thuis erg veel gaande, en je hebt weinig energie over voor je werk. Na de 9de verloopt alles weer stukken vlotter.

Stemming: denk goed na.

Boogschutter

Liefde: een spontaan gesprek met een onbekende aan het begin van de maand kan tot een mooie vriendschap leiden. Na de 16de kan je maand niet meer stuk: je hebt je schuchterheid overwonnen en beleeft mooie tijden.

Job: deze maand is het erg belangrijk dat je op de kleinste details let, pas op voor vergissingen.

Stemming: volg je intuïtie.

Steenbok

Liefde: een goede maand om de balans op te maken van je liefdesleven. Wat zoek je in een relatie en wat kan er beter? Rond de 14de steken er wat problemen de kop op – pak ze meteen aan.

Job: geld speelt in het begin van de maand een grote rol. Je wilt meer bereiken, maar hoe? Tegen de 19de komt er duidelijkheid.

Stemming: blijf soepel.

Waterman

Liefde: rond de 9de kom je nieuwe dingen te weten over een persoon van wie je houdt, en dat kan betekenen dat je rond de 14de compromissen moet sluiten. Daarna wordt alles weer rustiger.

Job: droom je al lang van een bepaalde carrièrestap? Dan kun je nu dingen ondernemen om die droom in werkelijkheid om te zetten.

Stemming: volg je hart.

Vissen

Liefde: iemand neemt je aan het beginvan de maand in vertrouwen en je luistert graag, maar pas er wel voor op dat je eigen relatie daardoor niet in gevaar komt. Je bent soms makkelijk te beïnvloeden.

Job: voor jou is het belangrijk om anderen te helpen, en rond de 4de krijg je daartoe volop de kans. Dat oogst waardering.

Stemming: doe niet te veel.

Ram

Liefde: na een tijd van hopen en dromen bloeit de romantiek nu volop in je leven. Je bent niet bang om je emoties uit te drukken en dat kan de relatie alleen maar ten goede komen.

Job: je bent er goed in om een doel te bepalen en er dan gestaag naartoe te werken. Dat lukt  je bijzonder goed, zeker omdat anderen mee zijn!

Stemming: succes verzekerd.

Stier

Liefde: in elke relatie is er van tijd tot tijd sprake van een machtsstrijd, en dat geldt deze maand voor jou. Als het allemaal een beetje te intens wordt, neem dan gas terug en geef elkaar even de ruimte.

Job: er is sprake van een dilemma op je werk, en je zult goed moeten nadenken welke kant je op wilt.

Stemming: beslis niets overhaast!

Tweelingen

Liefde: rond de 6de kun je advies gebruiken van iemand die dicht bij je staat. Rond de 19de kan een bepaalde opmerking verkeerd geïnterpreteerd worden; zorg dat dat opgehelderd wordt.

Job: jij bent slim genoeg om problemen op je werk op te lossen. Doe dat rond de 1ste, en tegen de 11de pluk je er de vruchten van.

Stemming: vertrouw op jezelf.

 

Kreeft

Liefde: als er iets wringt tussen jou en je partner begin november, doe dan niet alsof er niets aan de hand is, maar praat het uit. Tegen de 8ste kun je samen nieuwe horizonten ontdekken.

Job: je bent nu heel productief op je werk, en dat wordt van hogerhand opgemerkt. Vergeet niet je collega’s bij je succes te betrekken.

Stemming: wees gul.

Leeuw

Liefde: je bent behoorlijk prikkelbaar, en het thuisfront krijgt als eerste de volle laag. Ga na wat je echt dwarszit en doe er wat aan. Probeer ook de stress te verminderen door meer beweging te nemen.

Job: als er problemen zijn op je werk, kun je twee dingen doen: kwaad worden of creatieve oplossingen zoeken. Aan jou de keuze.

Stemming: blijf kalm.

Maagd

Liefde: je bent geneigd om veel aan het toeval over te laten, maar soms is het nodig om zelf initiatief te nemen. Plan een weekendje weg met je geliefde om de passie weer te doen oplaaien.

Job: jij houdt niet van rommel of chaos, en je organisatietalent komt nu goed van pas. Rond de 18de merk je dat alles soepel loopt.

Stemming: kom in actie.

Weegschaal

Liefde: het wordt een uitstekende maand voor de liefde: de eerste week van november beleef je een avontuur, de tweede week wordt het serieuzer en ziet de toekomst er bijzonder boeiend uit.

Job: je werkt soms echt veel te hard, omdat je het iedereen naar de zin wilt maken. Wees niet bang om ook eens een keertje nee te zeggen.

Stemming: zorg voor jezelf.

Tips om er nog een betere maand van de maken: