Home Psycho & Relatie Horoscoop: dit staat jou te wachten in juli

Horoscoop: dit staat jou te wachten in juli

Horoscoop: dit staat jou te wachten in juli

Kreeften hebben alle redenen om te glimlachen deze maand want zowel in de liefde als op de job zullen ze succes boeken. De leeuw daarentegen geraakt in een soort routine waar ze maar moeilijk uitraken. Boodschap voor de maagd: zeg wat je denkt!

Kreeft

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is.

Liefde: vanaf de 1ste heb je een heel sterk gevoel over iemand en dat wordt alleen maar bevestigd naarmate de maand vordert. Tijd dus om goed na te denken over wat je wilt voor de toekomst.

Job: je hebt alle redenen om te glimlachen. Rond de 18de of 19de ligt het succes voor het grijpen.

Stemming: deel je geluk.

Leeuw

Liefde: je liefdesleven kabbelt een beetje, en verveling ligt op de loer. Tijd om zelf in actie te komen, want de 2de, 3de en 4de van de maand zijn perfect voor romantiek.

Job: ook op je werk ben je in een routine geraakt en dat is geen goede zaak. Op de 16de en 17de krijg je een buitenkans.

Stemming: volg je instinct.

Maagd

Liefde: als je de liefde van je leven nog niet ontmoet hebt, sla dan deze maand geen enkele uitnodiging af; geluk ligt soms in een onverwacht hoekje! Ben je de helft van een stel, breng dan avontuur in je relatie.

Job: als je een gesprek met je baas wilde hebben, zijn de 1ste en 2de goede dagen.

Stemming: zeg wat je denkt.

Weegschaal

Liefde: een gezonde routine is het geheim van een gezonde relatie. Maak tijd voor elkaar, ga samen sporten, doe samen een middagdutje en maak het extra romantisch op de 7de en de 8ste.

Job: niet alles loopt zoals jij wilt, en daar kun je nogal overstuur van raken. Haal diep adem en begin opnieuw.

Stemming: pas op voor stress.

Schorpioen

Liefde: tijd om de balans op te maken. Ben je gelukkig? Wat verwacht je van de ander? Wat kun je zelf veranderen? Vraag eventueel raad aan iemand die je volledig vertrouwt.

Job: je creativiteit is altijd een grote troef geweest; als je voelt dat je die niet genoeg kunt gebruiken, praat er dan over.

Stemming: wees openhartig.

Boogschutter

Liefde: jij weet precies wat je wilt, maar soms laat je de ander raden naar je gevoelens en dat brengt nogal wat stress in de relatie. Wees niet bang om te zeggen waar het op staat.

Job: een collega kan je irriteren, maar zeker op de 5de en 6de doe je er goed aan om vriendelijk te blijven.

Stemming: speel niet met vuur.

Steenbok

Liefde: je voelt je rusteloos, en rond de 1ste wordt het tijd voor een goed gesprek. Zorg ook dat je niet alles uit die ene relatie moet halen; zoek je vrienden op en maak plezier.

Job: heb je het gevoel dat je op een dood spoor zit? Dan is het tijd om naar een andere job uit te kijken.

Stemming: waag je kans.

Waterman

Liefde: je hebt soms moeite om alle ballen in de lucht te houden, en dat heeft zijn weerslag op je relatie. In plaats van te mokken, doe je er beter aan om hulp te vragen en de ander geeft die graag.

Job: je hebt weinig energie, en ook op je werk laat dat zich gelden. Neem even vrij als je kunt.

Stemming: relax meer.

Vissen

Liefde: de romantiek bloeit volop. Je bedenkt allerlei leuke uitjes en dat levert mooie momenten op met een geliefde… of een spannende ontmoeting die tot veel meer kan leiden.

Job: je hoofd staat niet zo naar werken, en rond de 9de en de 10de is er kans dat je steken laat vallen. Voorzichtig!

Stemming: geniet van de liefde.

Ram

Liefde: je bent nogal emotioneel deze maand. Het ene moment zou je kunnen zingen, het volgende heb je zin om in tranen uit te barsten. Pas op dat je relatie daar niet onder lijdt.

Job: de kleinste opmerking maakt dat je je diep gekwetst voelt nu, maar gelukkig doet een complimentje wonderen.

Stemming: probeer meer te relativeren.

Stier

Liefde: communicatie is nu belangrijker dan ooit, en als je niet zeker weet wat de ander bedoelt, vraag er dan naar. Wees niet bang je eigen twijfels en bedenkingen te uiten.

Job: het gaat goed op je werk, zeker als je bereid bent met collega’s te overleggen en een strategie uit te werken.

Stemming: wees sociaal.

Tweelingen

Liefde: aan het begin van de maand heb je het zo druk dat je relatie er een beetje bij in dreigt te schieten. Rond de 11de kun je dat weer goedmaken. Een oud probleem raakt opgelost.

Job: je voelt je nogal onzeker, en hebt de neiging je stekels op te zetten als iemand kritiek lijkt te leveren.

Stemming: ontspan meer.

Tips om er nog een betere maand van te maken: