Ook voor maart heeft de Feeling-astrologe een nieuwe horoscoop uitgebracht. De vissen moeten werken aan hun relatie, de stier heeft nood aan verandering op de werkvloer en de leeuw mag niet met zich laten sollen.

Vissen van 19/2 tot 20/3

Vissen zijn meelevend, artistiek, passioneel, en hebben een sterke intuïtie en muzikaal
talent. Daarentegen zijn Vissen niet meteen de vrolijkste van alle sterrenbeelden: ze zijn
vaak wat droevig en ze ontsnappen graag aan de realiteit. Ze kunnen goed alleen zijn en houden van rust en stilte.

Liefde: er spelen een aantal zaken in je relatie die dringend uitgepraat moeten worden.
Begin er meteen mee, en rond de 12de ontdek je dat het geluk je wel degelijk toelacht.

Job: je hart is de laatste weken niet helemaal bij je werk geweest, maar nu wordt het tijd
om je weer volop in te zetten. Dat wordt beslist opgemerkt.

Stemming: wees positief.

Ram van 21/3 tot 20/4

Liefde: volg je hart deze maand en de liefde zal triomferen. De kleine frustraties die je rond de 4de en 5de ondervindt, zijn te verwaarlozen en tegen de 13de bloeit de romantiek volop. Wees niet te impulsief op de 17de.

Job: als je uit bent op een contract, een verandering of promotie, begin de maand dan meteen goed en zet al je charmes in.

Stemming: wees assertief.

Stier van 21/4 tot 21/5

Liefde: wordt het niet hoog tijd dat je je een beetje meer inzet voor je relatie in plaats van alles op je af te laten komen? Plan op de 10de, 11de of 12de een verrassing voor je geliefde en succes is verzekerd.

Job: je zit in een routine en droomt soms van verandering. Kleine dingen kunnen al helpen: brainstormen met een collega, bijvoorbeeld.

Stemming: kom in actie.

Tweelingen van 22/5 tot 21/6

Liefde: jij begint graag nieuwe projecten, maar je maakt ze niet altijd af en dan zit je partner ermee. Dus vóór je aan iets nieuws begint: vraag je eerst af of je het tot een goed einde gaat brengen!

Job: je hebt een beetje moeite om je te concentreren op je werk, terwijl een kleine inspanning nu groot resultaat kan brengen, zeker op de 4de.

Stemming: blijf gefocust

Kreeft van 22/6 tot 22/7

Liefde: soms zijn bepaalde hindernissen op je liefdespad niet te vermijden. Je hebt het moeilijk om je liefdesleven, werk en thuis te combineren, maar meer dan je best kun je echt niet doen.

Job: als je iemand rond de 5de een dienst bewijst, zal dat niet alleen de sfeer onder collega’s ten goede komen, maar ook je carrière.

Stemming: gebruik je verstand.

Leeuw van 23/7 tot 23/8

Liefde: op de 1ste doe je er goed aan je gevoelens te delen, en rond de 4de bloeit de romantiek. Op de 17de moet je een beslissing nemen die niet in goede aarde valt, maar het kan niet anders.

Job: aan het begin van de maand is het erg belangrijk dat jij en je collega’s elkaar steunen en samen naar een oplossing zoeken voor een probleem.

Stemming: laat je gelden.

Maagd van 24/8 tot 23/9

Liefde: je voelt je misschien een beetje gefrustreerd, maar dat is geen reden om allerlei dingen te gaan kopen die je niet nodig hebt. Ga liever na waar die frustratie vandaan komt.

Job: focus je op de dingen die echt belangrijk zijn, zeker in de eerste week van de maand. Wacht met grote beslissingen tot de 12de, als de balans opgemaakt is.

Stemming: ken jezelf.

Weegschaal van 24/9 tot 23/10

Liefde: het begin van de maand is een en al romantiek, en je geniet met volle teugen. Jammer dat de harmonie vanaf de 12de eigenlijk ver te zoeken is. Rond de 17de kun je een probleem met gezond verstand oplossen.

Job: dit is een maand om je dromen, wensen en diepste gevoelens te uiten – en bedenk dat je aantrekt wat je heel hard wenst!

Stemming: investeer in jezelf.

Schorpioen van 24/10 tot 22/11

Liefde: gaan of blijven? Complicaties vermijden, of je in het avontuur storten? De grote vraag is: waarom ga je bepaalde dilemma’s voortdurend uit de weg? Is het niet beter om spijkers met koppen te slaan?

Job: er staat iets te gebeuren, en het is dus zaak om je oren en ogen goed open te houden; alle informatie kan van pas komen.

Stemming: riskeer wat meer.

Boogschutter van 23/1 1 tot 21/12

Liefde: er zijn veel redenen waarom mensen van je houden, maar een ervan is dat je zo rechtvaardig bent. Iemand weet dat deze maand heel erg te waarderen, en dat leidt rond de 4de tot mooie dingen.

Job: een tijdlang heb je je werk heel neutraal bekeken, maar deze maand krijg je er echt plezier in. Dat heb je ook te danken aan je collega’s.

Stemming: laat je gaan.

Steenbok van 22/12 tot 20/1

Liefde: je hebt het zo druk met je job dat er weinig tijd overblijft voor romantiek. Probeer toch wat tijd met z’n tweeën in te lassen, voor een wandeling, een kop koffie, een avondje uit.

Job: vooral aan het begin van de maand vraagt je werk al je energie, en de resultaten mogen zich dan niet meteen manifesteren, het succes komt wel degelijk.

Stemming: heb geduld.

Waterman van 21/1 tot 18/2

Liefde: zit je wel op dezelfde golflengte met je geliefde? Willen jullie hetzelfde en passen jullie bij elkaar? Dat vraag je je rond de 1ste af, maar rond de 5de wordt alles weer overduidelijk.

Job: als iemand je iets wil verkopen, of je steun vraagt bij een bepaald project, pas dan op: misschien krijg je niet het hele verhaal te horen.

Stemming: wees voorzichtig.

Tips om er een nog betere maand van te maken: