Home Psycho & Relatie Horoscoop: dit staat jou te wachten in september

Horoscoop: dit staat jou te wachten in september

Horoscoop: dit staat jou te wachten in september

Het is de maand van de maagd. Laat de romantiek z’n werk doen, maar vergeet vooral je werk niet! Steenbokken zullen toekomstgewijs moeten denken: maak ik verdere plannen met of zonder mijn geliefde? Als tweelingen zal je jouw mensenkennis en diplomatieke talenten in de strijd moeten gooien om een collega te helpen. Let September begin!

Maagd

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Vrienden kunnen altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover
dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien
waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee.

Liefde: in het begin van de maand wil je graag alles te weten komen over je geliefde,
en je stelt dus extra veel vragen. Na de 7de is het tijd voor zorgeloze romantiek.

Job: je houdt van intellectuele uitdagingen, en aan het begin van de maand zal dat je goed van pas komen. Je zult hard moeten werken.

Stemming: neem adempauze.

Weegschaal

Liefde: soms valt het je makkelijk om te delen, en soms zou je liefst alles voor jezelf willen houden. Als er sprake is van wrijving deze week, vraag je dan af hoe gul je bent geweest met bezittingen én informatie.

Job: denk goed na welke richting je uit wilt met je carrière, want nu krijg je kans om stappen te ondernemen.

Stemming: werk hard.

Schorpioen

Liefde: sluit je ogen en stel je voor hoe je wilt dat je liefdesleven eruitziet. Je dromen kunnen uitkomen deze maand, maar wees rond de 6de en 7de niet te impulsief.

Job: je zit in een overgangsperiode wat je werk betreft, en al aan het begin van de maand kun je zien welke richting je carrière voortaan uitgaat.

Stemming: wees flexibel.

Boogschutter

Liefde: je hebt de eerste dagen van de maand niet echt veel energie, en dat komt de liefde natuurlijk niet ten goede. Rond de 10de lijkt het leven erg verwarrend; doe een stapje terug.

Job: ben je uitgeput en daardoor behoorlijk geïrriteerd Wees voorzichtig dat je geen brokken maakt en pas op je woorden!

Stemming: kalmte geboden.

Steenbok

Liefde: je hebt je een beetje verloren gevoeld, maar nu is het moment gekomen om plannen te maken voor de toekomst. Wil je samen een nieuwe richting inslaan? Of is het tijd voor een nieuwe liefde?

Job: jij kunt uitstekend plannen, en dat is voor een deel het geheim van je succes. Rond de 9de krijg je een niet te missen kans.

Stemming: laat je gelden.

Waterman

Liefde: je hebt het zo druk met je werk dat er voor de romantiek niet veel tijd overschiet. Rond de 8ste en 9de krijg je wat meer ademruimte en rond de 14de kun je plannen maken met je geliefde.

Job: je carrière komt nu op de eerste plaats, maar je zult een strategie moeten uitwerken om echt vooruitgang te boeken.

Stemming: waag je kans.

Vissen

Liefde: als alles altijd van een leien dakje liep in je relatie, zou je nooit moeilijke vragen moeten stellen. Maar dan zou je ook nooit kunnen leren van de antwoorden op die vragen!

Job: je voelt je wat onzeker, zeker in het begin van de maand, maar soms is het een goed idee om de sprong in het diepe gewoon te wagen.

Stemming: kom in actie.

Ram

Liefde: vreugde, verdriet, pijn, plezier… je beleeft alle emoties op de 1ste en de 2de. Rond de 7de weet je weer beter welke kant je uit wilt, en rond de 13de en 14de straal je gewoon.

Job: wees niet bang om raad te vragen als je het even niet meer ziet zitten. Samen sta je sterk, en zit je snel weer op de juiste weg.

Stemming: heb vertrouwen.

Stier

Liefde: ben je verliefd op iemand die je vroeger niet zag staan? Of laait een oude passie weer hoog op? In elk geval beleef je deze maand onverwachte emoties. Volg je intuïtie op de 20ste.

Job: op de 1ste en 2de maak je je erg druk op je werk en dat is oké; dat bewijst alleen dat je het met hart en ziel doet.

Stemming: vertrouw op jezelf.

Tweelingen

Liefde: soms is het goed om iets te doen voor anderen, van vrijwilligerswerk tot een bezoek brengen aan iemand die eenzaam is. Kans dat je gelijkgestemde zielen ontmoet, en dat kan dan tot iets moois leiden.

Job: deze maand komen je mensenkennis én je diplomatieke talenten je goed van pas in verband met een collega.

Stemming: blijf tactvol.

Kreeft

Liefde: rond de 6de krijg je de tijd om een probleem aan te pakken dat met je liefdesleven
te maken heeft, en tegen de 8ste is het opgelost. Rond de 20ste bloeit de liefde weer volop.

Job: aan het begin van de maand lopen de emoties op je werk hoog op, dan volgt een kalmere periode. Gewoon even afwachten dus en het komt goed.

Stemming: heb geduld.

Leeuw

Liefde: wat moet je vertrouwen: je intuïtie of wat anderen je vertellen? Die vraag stel je jezelf aan het begin van de maand. Het antwoord ligt voor de hand: jij kent je geliefde het best.

Job: ook op je werk kun je gerust op je instinct afgaan; wees niet bang om een ongebruikelijke beslissing te nemen als die goed aanvoelt.

Stemming: vertrouw jezelf.

Tips om er nog een betere maand van de maken: