Seks lijkt alomtegenwoordig vandaag: niet alleen flitsen er op tv om de haverklap wel een paar kronkelende lichamen voorbij, ook de boeken, podcasts en andere programma’s die seks openlijk bespreken vliegen ons om de oren. De westerse mens lijkt het summum van seksuele vrijheid bereikt te hebben. “Toch niet helemaal”, zo klinkt het bij seksuoloog Wim Slabbinck. “Eén van de taboes die vooralsnog stevig overeind blijven, is dat op soloseks.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer lezen over seks en relaties:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.