Home Psycho & Relatie Ontdek je ware roeping
Ontdek je ware roeping

 

Er wordt al eens gezegd dat de dingen waar je als kind een voorkeur voor hebt, alles zeggen over de aanleg die je zal ontwikkelen als volwassene.
De KernTalentenmethode legt het verband bloot tussen je favoriete kinderspeelgoed en/of activiteit en je meest fundamentele talent(en).

 

Een kind tussen vier en twaalf is doorgaans weinig geconditioneerd en gaat spontaan keuzes maken op basis van wat hij/zij graag doet. Op basis van dit gegeven ging Danielle Krekels aan de slag om af te toetsen of het effectief klopt dat er een correlantie is tussen je hobby als kind en je latere beroep of passie. Ze interviewde duizenden mensen en paste haar theorie ook toe op veertien Vlaamse BV’s. Onder meer Herman Brusselmans, Jan Leyers, Els Dottermans, Paul De Leeuw en Jo Lemaire verleenden hun medewerking aan het project en waren verrast met de resultaten.

Intussen begint de KernTalentmethode ook internationaal door te breken en helpt vele mensen om hun natuurlijke voorkeuren terug te vinden en aan te scherpen. Op die manier leren ze juistere keuzes maken, in lijn met hun talent om zodoende de geknipte studie of job te vinden.

Enkele reacties van Bekende Vlamingen:
Dit is ongelooflijk, hier kun je echt mensen mee helpen!’ – GOEDELE LIEKENS

Wow, dit geeft echt wel een nieuwe kijk!’ – DIRK DRAULANS

Nu begrijp ik pas goed waarom ik doe wat ik doe in bepaalde omstandigheden.’ – JO LEMAIRE

This is the best!’ – MURIELLE SCHERRE

Het is niet de bullshit die ik dacht dat het zou zijn.’ – HERMAN BRUSSELMANS

‘Ik voel me ontmaagd.’ – ROGER BLANPAIN

‘Dit is de tweede keer in mijn leven dat ik zo volledig, nauwkeurig en correct word ingeschat.’ – JAN LEYERS

Praktische info
‘Beken(d) talent’, Danielle Krekels
ISBN 9789002252181, € 19,95, Standaard Uitgeverij