Home Psycho & Relatie Ontsnap aan de dagelijkse sleur
Ontsnap aan de dagelijkse sleur

Nood om je volledig over te geven aan verwennerij en ontspanning? Dan zijn de wellnessarrangementen van Roompot Vakanties misschien iets voor jou. Trakteer jezelf op een dagje relaxen of een complete wellnessvakantie en geniet van de uitgebreide faciliteiten op een vakantiepark, aan het strand of in het bos.

Hou je ervan om met uitzicht op zee over het strand of door de duinen te wandelen, dan is Domburg een echte aanrader. Op 500 meter van het strand ligt het vijf-sterren-Roompotpark Hof Domburg, met kuur -en beautycentrum De Parel. Hier kan je terecht voor allerlei gezichtsbehandelingen, sauna's en massages.

Put je meer energie uit een stevige boswandeling, dan is Roompotpark Klein Vink in Acen een bezoekje waard. Het bekende kuuroord Thermaalbad Acen is een bron van ontspanning en dankt zijn naam aan de baden met thermaalwater van 35-36°C, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater heeft door een unieke samenstelling een heilzame werking en de aangename warmte zorgt ervoor dat alle spanning uit je lichaam wegvloeit.

 

Meer informatie over de wellnessmogelijkheden in combinatie met een verblijf zijn terug te vinden op www.roompot.be/wellnessvakanties.

(LVH)