https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Psycho & Relatie Straffe getuigenis: Mieke (50) werd ingeruild voor een tien jaar jongere vrouw.

Straffe getuigenis: Mieke (50) werd ingeruild voor een tien jaar jongere vrouw.

Straffe getuigenis: Mieke (50) werd ingeruild voor een tien jaar jongere vrouw.

Op het diepste punt van mijn huwelijk – een van de donkerste punten in mijn leven – volgde ik een cursus creatief tekenen. Op een dag vroeg de leraar ons iets te tekenen wat ons veel verdriet had gedaan. Kun je je voorstellen dat ik niets kon bedenken? Mijn man bedroog me en wilde weg voor een jongere vrouw, negen jaar huwelijk stond op springen, er hing een faillissement en loonbeslag boven mijn hoofd en mijn oudste broer lag op sterven, maar ik kon me niks voor de geest halen wat me verdrietig maakte. Vreemd, hé? Geen idee hoe ik door die periode van echtscheiding en aanverwante ben gesparteld. Geen idee hoe ik zo kalm ben gebleven.

Misschien klopt het wel: als je in het oog van de orkaan zit, waarbij het buiten om je heen stormt, dat je dan zelf onbeweeglijk blijft.

Ik herinner me alleen dat ik heel moe was, uitgeput. En pas twee jaar later, na de breuk van een nieuwe relatie die eigenlijk niet eens zo belangrijk was, heb ik tranen met tuiten geweend. Toen kwamen er emmers verdriet uit.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4
bekijk op één pagina

Lees hier ook de straffe getuigenis van Ann die op haar 40ste moeder werd.

Nog meer interessante getuigenissen:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten