Home Psycho & Relatie Straffe getuigenis: Nathalie is personal assistant van de manager van het Belgian...

Straffe getuigenis: Nathalie is personal assistant van de manager van het Belgian Football Center

Straffe getuigenis: Nathalie is personal assistant van de manager van het Belgian Football Center

Nathalie (47): “De planningen van de terreinen beheren, zaad voor nieuw gras bestellen, het uurrooster voor de werkmannen opstellen… Ik organiseer met de manager zowat alles hier in het trainingscentrum in Tubeke. Bij ons is de sfeer sportiever dan in het administratief centrum in Brussel, waar er niet gevoetbald wordt. Hier gonst het voortdurend van bedrijvigheid. Niet alleen de Rode Duivels komen naar Tubeke om te trainen, ook de Red Flames, de jonge beloftes en de scheidsrechters lopen hier rond. Zelf kom ik vrij veel in contact met de spelers, omdat ik dikwijls op het terrein of in het hotel moet zijn. Sommige zijn wat introverter dan andere, ze moeten je eerst leren kennen voordat ze met je praten. Het beste contact heb ik met Romelu Lukaku, die vraagt altijd hoe het met mij en de kinderen is. Hij is mijn favoriete speler, omdat hij zo vaak scoort. Maar ook de assistent- bondscoach, Thierry Henry, is een fantastische mens. Hij speelde vroeger bij de Franse nationale ploeg en werd er ook wereldkampioen mee. Hij praat heel veel met onze spelers en dat draagt bij tot een goede sfeer. Maar de andere trainers zijn ook sympathiek.

Romelu lukaku is mijn favoriete speler. Die vraagt altijd hoe het met mij en de kinderen gaat.

Ik kijk enorm uit naar het WK en zeker ook naar de voorbereidingen. De spelers zullen hier drie weken zijn vóór ze vertrekken naar Rusland. Ze slapen dan in het hotel naast het trainingscentrum. Het is de eerste keer dat we iets op zo’n grote schaal mogen organiseren in Tubeke. Maar al zal het zwaar worden, ik zie het ook als een beloning, want wij kunnen van de eerste rij meegenieten van de sfeer. Ik ben altijd sportief geweest, vijfentwintig jaar deed ik ritmisch turnen en gaf ik er ook les in. Ik ben al fan van de Rode Duivels sinds mijn kindertijd. Mijn moeder en ik keken altijd naar de voetbalwedstrijden op tv, mijn vader was niet geïnteresseerd. In de meeste gezinnen is het omgekeerd. De eerste keer dat ik een wedstrijd zag in een stadion, was fantastisch. Die sfeer is zo speciaal… Nu ga ik niet meer zo vaak, maar mijn twee kinderen van 16 en 19 zijn er niet weg te slaan.

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina
Lees ook deze straffe getuigenissen:

Tekst: Evelien Rutten – Foto: Stephen Mattues

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten