En ze leefden nog lang en gelukkig… Zo schoon kan liefde soms zijn. Maar soms loopt het ook heel anders af. In de overgrote meerderheid van de gevallen mondt de oh zo veelbelovende roze bubbel van verliefdheid helemaal niet uit in een evenwichtige liefde ‘voor eeuwig en altijd’. De vraag die we ons daarbij kunnen stellen is dan ook: hebben we vandaag een té romantisch beeld van die liefde? Verwachten we er te veel van? En ziet ‘houden van’ er dan toch iets anders uit dan veel mensen er initieel van verwacht hadden? Ons panel van relatie-experten geeft tekst en uitleg.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer lezen over liefde en relaties:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.

Beeld: Getty – Tekst: Hanne Vlogaert & Goele Tielens.