Een extra portie me-time om het jaar goed te starten? Wij schotelen je graag een abonnement op Feeling voor. Neem je een jaartje jouw favoriete maandblad in huis, dan krijg je daar nu een mooi zilveren armbandje bij van Twice as Nice!

Jouw welkomstcadeau

Zin om elke maand jouw favoriete magazine in de bus te ontvangen? Dit is het juiste moment om, want bij de aankoop van een jaarabonnement ontvang je nu 1 jaar Feeling (12 edities + 4 keer per jaar Feeling GOLD), 1 extra gratis nummer én een knappe armband van Twice as Nice (t.w.v. € 19). Kostenplaatje? Amper € 66!

Het fijne zilveren armbandje met een 7 mm bolletje vol kleine kristallen kan je eenvoudig aanpassen aan jouw pols.

Materiaal: Zilver 925
Kleur: Zilver
Steentjes: kristallen
Motiefje: bolletje uit kristallen
Type ketting: Venetiaans
Grootte bolletje: 7 mm
Kleur kristallen: wit

Overtuigd? Surf snel naar http://promotie.abonnementen.be en vul jouw voordeelcode in: AFE9C.

Waarom abonneren op Feeling?

Elke maand een portie me-time

Je verdient een momentje op jezelf en Feeling is dé ideale invulling van zo’n me-momentjes. Ontspan je volledig en geniet van een magazine boordevol luxueuze pagina’s om bij weg te dromen.

Unieke en verrijkende reportages

Naast de nieuwste mode, coolste beautysnufjes en een flinke portie lifestyle, bieden onze experten jouw boeiende human interest reportages.

De nieuwste hotspots die je niet mag missen

De redactie selecteert speciaal voor jou de niet-te-missen adresjes in België en het buitenland. Ook online kan je trouwens heel wat leuke hotspots ontdekken!

Overtuigd?

Surf snel naar http://promotie.abonnementen.be en vul jouw voordeelcode in: AFE9C.