Home Wedstrijden Aftellen naar kerst: win een exclusief parfumsetje van Marc Jacobs!

Aftellen naar kerst: win een exclusief parfumsetje van Marc Jacobs!

Aftellen naar kerst: win een exclusief parfumsetje van Marc Jacobs!

De tweede week in onze kerstwedstrijd is al aangebroken! En na de luxereis naar Ibiza die we in het thema travel aanboden, is het nu tijd voor een ander topcadeau in het thema beauty!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…wie ruikt het beste van het land? Misschien ben jij dat binnenkort, want wij mogen maar liefst drie setjes van Marc Jacobs exclusieve Decadence parfum weggeven!

De alom bekende Decadence-handtas van Marc Jacobs heeft nu een zusje bijgekregen in de vorm van een parfum. Decadence is een opvallend parfum met een prachtig flesje in de vorm van de iconische handtas. Het parfum straalt niet alleen pure luxe uit, het ruikt ook nog eens heerlijk. Niemand minder dan meesterparfumeur Annie Buzantian heeft namelijk de gedurfde geur gecreëerd. Je kan er de geuren in herkennen van goudkleurig saffraan, Bulgaarse roos en zachte iris die samenvloeien tot een sensueel en houtachtig parfum.

Wat geven we weg?

We geven maar liefst 3 setjes weg van Marc Jacobs. In deze setjes vind je telkens het Decadence-parfum van 100ml en de bijhorende showergel van 150ml terug. Zo ga je ze zeker onweerstaanbaar ruiken!

Waag hier je kans