Dé geheimen van stijlicoon én Feeling-gastvrouw Ines De La Fressange? Die lees je toch gewoon in haar boeken. In ‘La Parisienne’ en ‘La Parisienne Look Book’ deelt ze haar gouden tips. En wij hebben nog beter nieuws: dankzij de kortingscode van Feeling krijg jij maar liefst 20% op het pakket. Nu inslaan dus.

Ines De La Fressange is een van dé Franse stijliconen. Ze is jarenlang model geweest, mag zich de muze van Karl Lagerfeld noemen, ontwierp zelf collecties voor Uniqlo en klust regelmatig als styliste. Kortom, ze ademt stijl en weet als geen ander hoe een vrouw zich goed moet kleden. In ‘La Parisienne’ en ‘La Parisienne Look Book’ deelt ze haar gouden tips en tricks. En dankzij de kortingscode koop jij ze nu aan een prikje.

Wat kan je verwachten?

Betaal slechts € 30 i.p.v. €39,99 voor het boekenpakket met ‘La Parisienne’ en ‘La Pariesienne Look Book’.

La Parisienne

In ‘La Pariesienne’ vind je naast alle gouden tips van Ines een handige gids met haar favoriete adresjes voor fashion, beauty en je huis. Zowel in Parijs als online. Bovendien onthult het geheime plekken: van leuke hotels, beste resturants, routes naar minder bekende bezienswaardigheden tot adresjes voor kinderen.

La Parisienne Look Book

Kan jij niet genoeg krijgen van die elegante stijl van Franse it-girls? Dan wil je zeker “La Parisienne Look Book” lezen. Ines helpt je van A tot Z om voor iedere gelegenheid de juiste outfits te kiezen. Ze combineert moeiteloos tijdloze klassieke stukken met basis of luxeuzere kleding. Van jas tot tas, laat je inspireren en ga voor de perfecte stijlvolle look. 

Zo bestel je:

  • Klik op deze link en bestel je boeken
  • Gebruik de volgende kortingcode: parisienne

Veel leesplezier!

Hét modenummer van Feeling, nu in de winkel. 

Meer over Parijs: