Bij Feeling komt de kerstman dit jaar extra vroeg langs: in samenwerking met Rituals kan je als trouwe lezeres nú al een fantastisch Rituals-verwenpakket in de wacht slepen ter waarde van € 99. Ideaal om je gelaat, mind en body vast even te ‘preppen‘ voor de feestdagen.

Koffertje vol: The Ritual of Tsuru

Wie kerstmis zegt, zegt natuurlijk ‘cadeautjes’! Niet alleen voor familie en vrienden mag er dit jaar wat moois onder de kerstboom belanden, ook een kleinigheidje voor jezelf mag niet ontbreken! En wat beter om jezelf glansrijk voor te bereiden op al die gezellige familie-bijeenkomsten, vrolijke kerstdiners en spetterende nieuwjaarsfeestjes, dan een heus beauty verwenpakket? Voor wie dat laatste als muziek in de oren klinkt hebben wij goed nieuws, want in samenwerking met Rituals kan Feeling dit je eindejaar een koffertje vol skincare en lichaamsverzorging aanbieden.

Speciaal voor het eindejaar ontwikkelde Rituals een nieuwe lijn van verzorgingsproducten, The Ritual of Tsuru, met items die perfect passen bij deze innerlijk ‘warmste’, maar uiterlijk koudste periode van het jaar. De geur die bij het gamma hoort, is een erg delicaat, maar inspirerend pallet samengesteld uit een aantal luxe-ingrediënten als Kuru Matsu (Japanse zwarte den) en … goud! Dat laatste ingrediënt blaast je van je sokken? Het is nochtans niet zo ongebruikelijk: al eeuwenlang wordt goud in verschillende tradities gebruikt omwille van zijn ‘oplichtende’ eigenschappen: net als een ‘bronzer’ laat een snuifje goud je gelaat bijna letterlijk stralen.

Een warme, winterse kerst

Het ‘Ritual of Tsuru’-gamma is dan ook het ideale verzorgingspakket om je zowel lichaam als geest tot in de puntjes te soigneren in hartje winter. Van een heerlijk zachte en intenst verzorgende douche-olie tot een rijke body-crème en zelfs een bruisbal voor een zalig lang bad na die winterse wandeling door de kou; het ‘Ritual of Tsuru’-gamma begeleid je perfect doorheen elke etappe binnen de koudste en donkerste maanden van het jaar.

Bovendien blinkt de ‘Rituals of Tsuru’-lijn niet enkel uit in ‘warmte’ en ‘finesse’, ook de vormgeving is bijzonder feestelijk en kerstig. Een prachtpakketje om bij onder je boom te leggen dus. Wil je elk onderdeeltje van deze prachtige limited edition in detail ontdekken, neem dan zeker een kijkje op de website.

Ritual of Tsuru - rituals

Wat kan je winnen?

Wat je deze maand bij Feeling precies kan winnen? Wel dankzij Rituals geven we 4 koffertjes ter waarde van €99 euro weg om het ‘Rituals of Tsuru’-gamma te ontdekken. Wat er precies in zo’n koffertje zit? Eén geurverspreider met stokjes (€24,90), een geurkaars om het gezellig te maken (€24,90), een body-crème (€18,50), een exfoliërende scrub voor het hele lichaam (€14,90) en een doosje met daarin een paar zakjes ‘Ritual of Tsuru’-thee (€6,50), een heerlijke Chai-thee met een aroma van kurkuma, kaneel, gember en drop.

Je wil ook kans maken op dit prachtige solo-verwenpakket? Of mist net nog een cadeautje voor moeder- of dochterlief onder de kerstboom? En kan jij raden hoe snel digital coördinator Isaline 7 pakjes kan uitpakken?  Waag dan hieronder je kans en wie kan jij binnenkort thuis genieten van de mooie producten van Rituals.

Psst, we lichten hier al een stukje van de sluier op:


Waag snel je kans!