Ja hoor, kerstmis komt er weer aan en die feestelijke gelegenheid wil ook Feeling niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naar goede gewoonte geven we onze trouwe lezeressen ook dit jaar weer de kans tal van leuke kerstprijzen of cadeautjes te winnen. Een van de prijzen die je dit eindejaar in de wacht kan slepen? Een Nespresso Vertuo Machine met capsules t.w.v. 197 euro. Aan alle koffie-addicts of slaapdronken snoozers: op uw plaatsen, kaar, start!

Nope, George Clooney krijgt u er helaas niet gratis bij, maar dan nog heeft de Nespresso Vertuo Machine genoeg kwaliteiten in huis om een vaste stek op je keukenkast te verdienen. De machine biedt de mogelijkheid om – in de vorm van speciaal daarvoor aan te kopen capsules met elk hun specifieke aroma, smakenpalet en grootte – zo’n 28 verschillende koffie-variëteiten te brouwen. Bovendien werd er bij het ontwikkelen van de smaken en capsules ook gelet op het type koffie-drinker dat je bent.

Zo werden de smaken onderverdeeld in vijf verschillende groottes: er zijn capsules die specifiek dienen voor een ‘Alto’ (een grote mok vol voor een koffie on the go), smaken die komen in een ‘gran lungo’ (een gemiddelde kop koffie voor achter je bureau) en variëteiten die dan weer best geschikt zijn om te drinken in een (double) ‘espresso’-formaat (voor iedereen die instant een ‘shotje’ energie kan gebruiken).

De slimme technologie van de Vertuo zorgt er bovendien voor dat het koffie-apparaat zich aanpast aan elke capsule, voor welke koffie of welk formaat je nu uiteindelijk ook gaat, waardoor alle aroma’s uit de ‘cup’ ook zo vol mogelijk in je uiteindelijke kopje zwarte goud terecht komen.

Wat je kan winnen

2 x onderstaand pakket:

  • Vertuo koffie-machine t.w.v. 179€
  • Stock van capsules t.w.v. 18€

Kan jij raden hoe snel brand manager Margaux en brand executive Lara de kerstboom kunnen versieren met kerstballen? Waag dan hieronder je kans en wie kan jij binnenkort thuis zelf home barista te spelen.

Psst, we lichten hier al een stukje van de sluier op:

Speel mee en win!