“Winter is coming!”. Niet enkel in Game of Thrones is deze slagzin van  toepassing maar ook in ons Belgenlandje. Bij de komst van het koude weer is een goede huidverzorging essentieel! Dankzij Darphin kunnen jullie zichzelf snel wapenen tegen de koud, want Feeling geeft 11 beautykits weg met producten van Darphin.

Ontdek de Parisienne in jezelf

“De huid van de vrouw is als een spiegel die haar leven reflecteert” – Pierre Darphin.

‘The founding father’ van het merk heeft zijn leven lang gewijd aan het maken van de beste verzorgingsproducten voor vrouwen. De Parijse vrouwen zijn veeleisend en niet snel tevreden maar hebben een zesde zintuig voor stijl en kwaliteit. Dankzij de combinatie van heerlijke aroma’s en zijdezachte texturen heeft het merk alle Franse vrouwenharten voor zich kunnen winnen. Met de producten van Darphin ontdek je de ultieme verwenning en waan je jezelf als een echte Parisienne. 

Wat kan je winnen?

Een Darphin beautykit bestaat uit drie producten van Darphin’s collectie:

  • Eau micellaire, ter waarde van €17 : Een zachte drie-in-één reiniger, ook geschikt voor de gevoelige huid.
  • Hydraskin light, ter waarde van €25 : Hydraskin light is een aangename gelcrème die de huid 24u intensief gaat hydrateren. De natuurlijke vochtbarrière wordt beschermd en de huid voelt comfortabel en soepel aan.
  • Hydraskin ooggel, ter waarde van €30 : Een verfrissende ooggel die wallen en donkere kringen vermindert.

Waag hier je kans

Vul snel onderstaande vragen in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een Darphin beautykit ter waarde van €72! Veel succes!