Home Wedstrijden Maak kans op een body-pakket van Eucerin t.w.v. € 60

Maak kans op een body-pakket van Eucerin t.w.v. € 60

Maak kans op een body-pakket van Eucerin t.w.v. € 60

Last van roodheid, droge plekjes of jeuk? Dan ben jij niet de enige: volgens Eucerin geeft meer dan 50% van de vrouwen toe problemen te hebben met een gevoelige huid. Het merk staat al 30 jaar aan de top van de huidverzorging en lanceert nu de Body Crème pH5. Het nieuwe design geeft ons nóg meer zin om hun complete gamma in huis te halen (als we dat nog niet hadden). Doe mee met deze wedstrijd en maak kans op een body-pakket van Eucerin t.w.v. € 60 om je collectie huidverzorgingsproducten te vervolledigen.

Gevoelige huid

Door interne (stress) en externe (klimaat, vervuiling) factoren kan de natuurlijke weerstand van je huid verzwakken, wat kan leiden tot ruwe en droge huid. Dat is geen probleem dat enkel bij vrouwen op middelbare leeftijd voorkomt. Nee, ook mannen, tieners en zelfs baby’s krijgen te kampen met gevoelige huid.

Eucerin maakt er al decennia’s lang hun missie van die gevoelige huid te bestrijden. Met de Body Crème pH5 zetten ze weer een stap in de goede richting. De nieuwe crème met smeuïge, zijdezachte textuur beschermt, herstelt en versterkt huid die uit balans is. Top, top én top.

Family Business

Sharing is caring. Zo dacht ook Eucerin. De Body Crème pH5 is dan ook geschikt voor élk lid van de familie; van baby’s tot honderdjarigen en van klassevolle vrouwen tot sportieve mannen. 1 pot crème voor het hele gezin. Handig zeg!

Waag hier je kans!

Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een body-pakket van Eucerin t.w.v. € 60. Wat er in dat pakket zal zitten lees je hier:

  • Body Crème pH5
  • Douche olie pH5
  • Handcrème pH5

Je kans nog eens wagen? Check dan hier ook onze andere lopende wedstrijden.