Home Wedstrijden Maak kans op een Fujifilm workshop t.w.v. €200!

Maak kans op een Fujifilm workshop t.w.v. €200!

Maak kans op een Fujifilm workshop t.w.v. €200!

Ben je geïntrigeerd door fotografie maar leer je graag nog iets bij? Ontdek dé tips & tricks van een professionele fotograaf, alsook ambassadeur van Fujifilm: Ioannis Tsouloulis. Waag snel je kans en ga naar huis met heel wat inspiratie!

Professionele workshop

Fujifilm, die inmiddels zijn 80ste verjaardag vierde in 2014, staat voornamelijk bekend als de grootste fotografie- en beeldvormingsonderneming ter wereld. Tijdens deze FeelingxFujifilm workshop leer je  dan ook de kneepjes van het vak dankzij professionele studiofotografen. Afspraak aan het Zoom hotel waar jullie worden onthaald met een hapje en een drankje.

Nadien zet je de workshop verder nabij de Louizalaan waar je al wandelend de kleine straatjes zal verkennen op zoek naar de mooiste invalshoeken. Loannis zal je begeleiden en leren spelen met daglicht met behulp van een Fujifilm X-series. Op het einde van de dag ga je naar huis met je simkaart met al je foto’s die je gedurende de dag hebt gemaakt én mag je één foto uitkiezen die je nadien in het groot toegestuurd krijgt. 

Praktische info

  • Waar: Zoom Hotel nabij Louisalaan
  • Wanneer: zaterdag 3 februari
  • Tijdstip: 13.30u – 16u
  • Aantal personen: 8

Waag hier je kans!

Vul snel onderstaande vragen in en maak kans op een Fujifilm workshop en ga naar huis met één van je foto’s die je zelf hebt gemaakt op groot formaat.