Heb jij wel eens zin om op een eenvoudige en creatieve manier heerlijke zelfgemaakte drankjes te maken? Met de SodaStream Crystal maak jij bruisende drankjes die goed voor je zijn en die goed zijn voor de planeet!

Smart. Simple. Bubbles.

SodaStream staat bekend om zijn eenvoudige drankenmakers met hervulbaar koolzuurgas. Met gewoon kraantjeswater maak je in een oogwenk sprankelend bruiswater of frisdrank door er een SodaStream-smaak aan toe te voegen. Je kan genieten van een waaier van smaken van fruitig tot fris. Van Tonic tot Cola en van Orange tot Pink Grapefruit. Naast de gewone smaken zijn er ook tal van light varianten verkrijgbaar. SodaStream dranken zijn niet alleen handig en lekker, maar ook heel milieuvriendelijk. 1 SodaStream fles vervangt zo maar liefst 2.000 PET-flessen.

SodaStream Crystal

De SodaStream Crystal beschikt over enkele elementen die het product nog duurzamer en eleganter maken. Zo zorgt de glazen karaf voor een luxueuze uitstraling en voorkomt deze bovendien elk gebruik van plastic. Het bruiswatertoestel bestaat bovendien voor een deel uit edelmetaal. Dit geeft het toestel een robuuste en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke uitstraling, wat het toestel geschikt maakt voor ieder huishouden!

Wat kan je winnen?

Feeling en Sodastream geven 5 maal de SodaStream Crystal weg. Vul onderstaande wedstrijdvraag in en wie weet drink jij binnekort zelfgemaakt bruiswater en frisdranken!

Greep je naast je kans? Hier vind je meer informatie over hoe je de SodaStream Crystal in huis kan halen.

Waag hier je kans!