Tel samen af naar het nieuwe jaar met deze stijlvolle smartwatches van Fossil. Wil jij kans maken op deze unieke horloges? Vul dan zeker onderstaande wedstrijdvraag in want wij geven 2 maal het his & hers pakket van Fossil weg.

Q Neely en Q Commuter: stijlvol en slim

Speciaal voor hun vrouwelijke consumenten heeft Fossil een prachtige smartwatch ontworpen. Met de Q Neely combineert Fossil technologie met één van hun best verkochte designs tot een smartwatch met een klassieke stijl. De Q Neely heeft een smal design en is daardoor nog steeds fashionable. De Q Neely kan gepersonaliseerd worden zoals jij het wil. De bandjes kunnen vervangen worden door bandjes in leer, silicone en in roestvrij staal. De Q Commuter is de mannelijke variant en zorgt ervoor dat jullie beiden met een stijlvolle smartwatch door het leven gaan.

When you can't stop and smell the flowers, you can always make your own!

A post shared by @fossil on

Verbeterde Q-app-ervaring

De lancering van deze gloednieuwe stijlen valt samen met een verbeterde Fossil Q-app-ervaring. De app-update beschikt over een eenvoudige gebruikersomgeving met een mooi ontwerp. Het overzichtelijk beginscherm zorgt ervoor dat de gebruiker de meest gebruikte functies van de app zeer eenvoudig terugvindt. Activiteitsgegevens, aanpassingen voor meldingen en aangepaste snelkoppelingen liggen binnen handbereik. Ook de fitnessfuncties zijn verbeterd in deze update. Unieke visualisaties stellen gebruikers in staat om hun voortgang en doelen in de loop van de tijd te beoordelen.

These grab n' go essentials have us ready for the weekend.

A post shared by @fossil on

Wat kan je winnen?

Het his & hers pakket van Fossil bevat:

 • For her: Het Fossil Q Neely horloge t.w.v. €179 
 • For him: Het Fossil Q Commuter horloge t.w.v. €179
  • Personaliseerbaar
  • Batterij gaat 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik
  • Gefilterde meldingen met trillingen en wijzeranimaties
  • Het volgen van jouw activiteit, het volgen van jouw slaappatroon en andere aangepaste doelstellingen
  • Aanpasbare snelkoppelingen
  • Betere leesbaarheid ‘s nachts
  • Compatibel met Android™ OS 5.0+ and iPhone 5/iOS 9.0+

Heb je niet gewonnen maar wil je wel een smartwatch cadeau doen aan jezelf of iemand anders? Je kan deze prachtige smartwatches aankopen in de Fossil winkels of op fossil.com

Waag hier je kans!