Home Wedstrijden Mannen, deze is voor jullie: win een horloge van William L. 1985...

Mannen, deze is voor jullie: win een horloge van William L. 1985 t.w.v. €189

Mannen, deze is voor jullie: win een horloge van William L. 1985 t.w.v. €189

Mannen, deze keer is het jullie beurt om eens in de watten gelegd te worden! Maak kans op één van de vijf horloges van William L. 1985 t.w.v. €189. Want wie wil er nu niet shinen met zo een exemplaar rond zijn pols? Het horloge is een uniek product, waarin tegenstellingen en paradoxen elkaar vinden.

Project William L. 1985

Guillaume Laidet, een jongeman met een passie voor horloges besloot na heel wat ervaring opgedaan te hebben bij enkele van de meest prestigieuze Zwitserse horlogemakers zijn eigen merk te ontwerpen. De creatie van de modellen komen van een erfenis van de broer van zijn overgrootvader. Het design is geïnspireerd op de iconische vintage Zwitserse chronografen uit de jaren 50. De belijning werd wat bijgewerkt en een op en top eigentijds horloge met verzorgde details werd het resultaat.

Het familiestuk trok al snel de interesse van zijn vrienden, maar hoe graag iedereen het ook wou kopen de prijs bleek een hinderpaal. Toen werd dankzij zijn ambitie het project Wiliam L. 1985 geboren. Zijn motto? Een democratisch horloge dat elke man zich kan aanschaffen. Door betaalbare kwaliteitshorloges op de markt te brengen wil hij breken met de traditionele codes.

En als ‘betaalbaar’ ook ‘made in China’ betekent, so be it! Elk horloge wordt in Parijs ontworpen en vervolgens in Shenzhen vervaardigd. Net daarom kunnen de horloges aan betaalbare prijzen op de markt verkocht worden. Om zijn project definitief te lanceren koos Guillaume voor crowdfunding. De website zorgt voor naambekendheid, maar ook een community die zijn visie op horloges deelt. En zo schrijven voortaan de klanten mee aan de geschiedenis van William L.1985.

Wat kan je winnen?

Vul snel onderstaande vraag in en maak kans op één van de vijf horloges van William L. 1985 t.w.v. €189!

Waag hier je kans!