Med Rooftops is een exclusief pop-up event dat doorgaat op unieke en onvergetelijke rooftop outdoor locaties in Europa. Na Lissabon, New York, Rome en Madrid is het nu de beurt aan Antwerpen. Zin in een avond vol heerlijke cocktails en bijpassende hapjes? Wij nodigen jou en 3 vriendinnen graag uit!

Gin Mare Rooftop Pop-up Bar komt naar Antwerpen…

Med Rooftops opent op zondag 23 september haar uniek dakterras in Antwerpen voor een intieme selectie van 200 gasten, en jij kan erbij zijn! Geniet van top notch Gin Mare cocktails & bites.

Gin Mare koppelt tijdens de Med Rooftop haar unieke zuiderse botanicals aan elkaar en verwerkt ze tot heerlijke cocktails met bijpassende hapjes.

De genodigden worden compleet ondergedompeld en meegenomen in de mediterrane wereld en sfeer van Gin Mare. Een moment van totale onthaasting, weg van de dagelijkse rat race. Stap net voor het aanbreken van de herfst nog even een mediterrane wereld binnen en laat alle dagelijkse beslommeringen, eenmaal je jezelf op de idyllische Gin Mare Med Rooftop bevindt.

…. en jij kan erbij zijn!

Maak hier kans op een Quartet pas, geldig voor 4 personen met een waarde van 150 euro pér persoon. Verwacht je aan een hoogstaande smaakbeleving met foodpairing gerechtjes, gebaseerd op de 4 mediterrane botanicals die de smaak van Gin Mare net zo uniek maken. Hierbij komen verschillende cocktails op basis van Gin Mare. Daarbovenop krijg je heel wat leuke randanimatie zoals live muziek én neem je achteraf een luxueuze goodiebag van Gin Mare mee naar huis.

De invite voor deze éénmalige & unieke Gin Mare Med Rooftop Experience is geldig op zondag 23 september as. Benieuwd wat je niet mag missen? Bekijk hieronder de beelden van de vorige edities: