Wil je je nieuwe lente-look helemaal afmaken met een nieuwe halsketting of een mooi paar oorbellen? Feeling en Victoria leggen je in de watten met deze fantastische wedstrijd!

 

Tijdloze klasse

Geen zin om in de drukke winkelstraat op zoek te gaan naar dat ene juweel? Wel dan hebben wij goed nieuws, want dat is niet langer nodig. Dankzij Victoria shop je gewoon vanuit je eigen woonkamer tijdens een Victoria homeparty. Nodig je beste vriendinnen uit en ontdek samen de Victoria consulente de prachtige, nieuwe collectie.

Dankzij deze homeparty’s geniet je van gezellig samen ‘winkelen’ in het comfort van je eigen huis. Je krijgt vakkundige uitleg, kunt de juwelen bekijken, voelen en uitproberen. Zo’n leuke homeparty is de ideale manier om je sociale leven te combineren met shoppen voor nieuwe juwelen. Glamourcadeautjes kiezen voor je mama, oma, beste vriendin, schoonmoeder of gewoon voor jezelf was nog nooit zo makkelijk.

Wat kan je winnen?

Feeling en Victoria mag 6 lezeressen (en haar vriendinnen) in de watten leggen. Wij geven 6 Victoria partyboxen (t.w.v. € 30) en bijhorende home party om de nieuwe collectie kan ontdekken weg, bovendien krijgt de gastvrouw een cadeauvoucher t.w.v. € 75.  De winnaars worden aan het einde van de wedstrijd gecontacteerd, zodat er een datum kan vastgelegd worden voor de home party. Op die avond ontvang je meteen je partybox met hapjes en drankjes voor je gasten.